Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2011-10-16 16:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Izmēģijām grūbu biezputras recepti: http://www.fotoreceptes.lv/grubas.html
Drukas kļūdu nebija, biezputra sanāca ļoooooti garšīga, tagad visi sēžam pārēdušies un ar taukainiem skatieniem :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mamuts
2011-10-16 16:56 (saite)
Grūbas mērcēt? Es tās uz pannas ipriekš apgrauzdēju un tādas zeltaini brūnas arī sautēju ar žāvētu cūkgaļu un apceptiem sīpoliem - sanāk garšīgāk. Un fiksāk.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]petrovichs
2011-10-16 17:07 (saite)
Pastāsti sīkāk! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mamuts
2011-10-16 17:44 (saite)
Nu kā, sagriez sīpolus un žāvēto cūkgaļu, ņem 2 pannas, vienu lielu, otru mazu. Lielajā saber sausas grūbas, karsē, vislaik kratot, lai nepiedeg. Mazajā apcep žāvēto gaļu, pieber sīpolus un cep tālāk, kamēr sīpoli zeltaini. Tad visu saber kopā lielajā pannā, pieliek eļļu, sāli, kurkumu, papriku, melnos piparus un labi daudz ūdens. cik tik var pieliet. Uz lēnas uguns vāra, kamēr grūbas puslīdz mīkstas, kādas minūtes 45. Labu apetīti! Un nekādu 4 stundu...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]petrovichs
2011-10-16 18:01 (saite)
Tas ir pavisam cits ēdiens. Varbūt ļoti garšīgs, bet tā nav tradicionālā grūbu biezputra, jo tur ir kurkums, paprika, pipari u.t.t.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mamuts
2011-10-16 18:09 (saite)
Agdies, nu neliec tās svešzemju garšvielas ij būs tradicionālā putra... tikai daudz ātrāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]le_minga
2011-10-16 18:54 (saite)
a tu pamēģini bez garšvielām un pasaki, vai tiešām ir tradicionālā ;) un nepaslinko - uztaisi petrovicha ieteikto, lai ir ar ko salīdzināt garšas ziņā ;)

p.s. paldies par recepti "ātrajām grūbam"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?