Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2011-09-19 12:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
SC patiesībā ir viena milzīga konkurences priekšrocība - viņu stingrais elektorāts Latvijas presi (latviešu valodā) nelasa un Latvijas TV latviešu valodā neskatās, bet Maskavas TV un avīzēs sliktas ziņas par SC parādīties nevar tāpēc, ka vienkārši nevar. Un viņi dzīvo laimīgā ilūzijā, ka viņu partija ir tīra, balta un pūkaina, un ka tikai nacionālisti bāž spieķus riteņos un neļauj laimei nākt.
Lai ko latviešu valodā par SC uzrakstītu, līdz lielākajai daļai SC atbalstītāju šī ziņa vienkārši nenonāks.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]indulgence
2011-09-19 15:04 (saite)
Man mazas aizdomas, ka tautiešiem sirdij tik tuvais un tradicionālais partiju dalījums pēc etniskā nošķīruma, nevis piedāvātajām idejām (cik nu te par idejām var runāt), ir jau mazlietiņ tā kā pagātnē, jo vismaz man pazīstamā daļa SC elektorāta latviešu presi nelasa tāpēc, ka derdzas tajā lietotā sliktā valoda, piedāvātās informācijas vienpusība un seklums. Un sauklis "vilks aitās" "krievi nāk" pat jau sāk viest mazu interesi: moš toč atnāks in izmēzīs to Augeja stalli. :))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]petrovichs
2011-09-19 15:10 (saite)
Idejas jau visām partijām ir līdzīgas - nokļūt tuvāk pie siles, tāpēc par tām liela runa nesanāk. Mums tak ne "labējie" ne "kreisie" bieži vien nav ne labēji ne kreisi, bet vnk sīki blēdīgi :)
Tāpēc, karodziņa piekāršana palīdz atšķirt vienus no otriem. Pavei, tas ir trikoloru un Georgija lentīti ir svešais, bet tas ar auseklīti un sarkanbaltsarkano - mūsējais. Mūdzis riktīgs, bet toties pašu mūdzis! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?