Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2011-09-19 12:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
SC patiesībā ir viena milzīga konkurences priekšrocība - viņu stingrais elektorāts Latvijas presi (latviešu valodā) nelasa un Latvijas TV latviešu valodā neskatās, bet Maskavas TV un avīzēs sliktas ziņas par SC parādīties nevar tāpēc, ka vienkārši nevar. Un viņi dzīvo laimīgā ilūzijā, ka viņu partija ir tīra, balta un pūkaina, un ka tikai nacionālisti bāž spieķus riteņos un neļauj laimei nākt.
Lai ko latviešu valodā par SC uzrakstītu, līdz lielākajai daļai SC atbalstītāju šī ziņa vienkārši nenonāks.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]unpy
2011-09-19 12:42 (saite)
Ja tā būtu taisnība, ka SC elektoriāts neskatās Latvijas TV un nelasa Latvijas presi, tad viņi itin nekādi nevarētu uzzināt par to, ka SC pārstāv it ka viņu intereses un, ka tieši par viņiem ir jābalso:))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]petrovichs
2011-09-19 12:53 (saite)
Krievvalodīgo Latvijas presi viņi drusku lasa, bet tas ir apmēram tas pats, kas Maskavas izdevumi.
Jau kādreiz te rakstīju, ka ir bijuši mēģinājumi radīt Latvijā mērenu, neitrālu, sabalansētu avīzi krievu valodā. Nu, tur Diena krieviski, vai vēl kādu, bet visi tie mēģinājumi ir izgāzušies. Jo nepērk. Tā daļa, kas avīzes vēl pērk, prasa būtībā Krievzemes oficiozu ar nelielu vietējo notikumu piešprici, bet arī to pilnīgi noteiktā tonalitātē. Viss, kas atšķiras no Maskavas TV atspoguļojuma, automātiski tiek norakstīts uz meliem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?