Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2011-09-09 14:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šorīt darbā sagribējās ēst un aizgāju otrajās brokastīs uz darba ēstūzi. Pirmo reizi mūžā ēdu ķirbju pankūkas. No skata tās ļoti atgādināja kartupeļu pankūkas un bija ļoti, ļoti garšīgas.
Man kā cilvēkam, kurš ķirbjus īsti necieš, tas šķita apbrīnojami.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fleur
2011-09-09 14:45 (saite)
Aha, mums mājā pagajušajā gadā arī ķirbju pankūkas gāja uz urrā, visiem garšoja!:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nxn
2011-09-09 15:21 (saite)
o! man tieši kirbis ir jāutilizē- kā tādas cep?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fleur
2011-09-09 15:45 (saite)
Rīvē zaļu un liek iekšā pankūku mīklā. Gardi:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nxn
2011-09-09 16:09 (saite)
hmm... paldies! vismaz nebūs jāmet ārā pusķirbis!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]str
2011-09-09 17:29 (saite)
ūja- un zupa? un kūka? un keksi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nxn
2011-09-09 17:32 (saite)
zupa no otras puses jau tapa. par kūkām un keksiem- kur dabūt recepti?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]str
2011-09-09 17:36 (saite)
http://www.sapforums.lv/index.php?t=77013

vēl

Var arī taisīt biezeni un likt saldētavā pa porcijām; biezeni vislabāk esot taisīt, ja ķirbja gabalus liek krāsnī un pēc tam izkasa mīkstumu no mizas. Ja ķirbis pats par sevi garšīgs, tad ar eļļu un garšvielām apvārta, un liek cepeškrāsnī kopā ar citiem dārzeņiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nxn
2011-09-09 17:33 (saite)
plus man ir tikai 2 pus-dienas, jo 7dien jau laižam uz LV

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]str
2011-09-09 17:36 (saite)
kandžu dzert???

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nxn
2011-09-09 20:01 (saite)
kur ta es to kandžu tā uzreiz dabūšu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pepija
2011-09-09 18:03 (saite)
..un pudiņš..man ļoti garšo šis:
http://www.edimdoma.ru/recipes/9739
bet tur ir vēl 18 šķirkļi ar ķirbju receptēm :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nxn
2011-09-09 20:23 (saite)
o, paldies!
tur man kaut kas ari uzkrita :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]str
2011-09-09 14:47 (saite)
mm- tās nu gan ir gardas

(Atbildēt uz šo)


[info]misame
2011-09-09 15:39 (saite)
Kamēr pats nebiju izcepis, arī neticēju, ka tas var būt kaut kas ēdams. Kā savulaik bērnudārza (skolas?) ēdnīca bija ieaudzinājusi riebumu pret ķirbjiem, tā arī nebiju mēģinājis tos pievienot pārtikai.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]petrovichs
2011-09-09 22:02 (saite)
Man arī no bērnudārza laikiem riebums pret ķirbjiem iraid.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?