Strēlniece ([info]str) rakstīja,
http://www.sapforums.lv/index.php?t=77013

vēl

Var arī taisīt biezeni un likt saldētavā pa porcijām; biezeni vislabāk esot taisīt, ja ķirbja gabalus liek krāsnī un pēc tam izkasa mīkstumu no mizas. Ja ķirbis pats par sevi garšīgs, tad ar eļļu un garšvielām apvārta, un liek cepeškrāsnī kopā ar citiem dārzeņiem.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?