Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2011-07-25 20:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
AB+
Nesen jau rakstīju, ka uz jauno prezidentu skatos ar piesardzīgu optimismu. Dažus mazus plusiņus viņš manās acīs ir nopelnījis:
1) apturējis populistisko ņemšanos ar mazo pensiju indeksāciju
2) paziņojis, ka Aglonā runu neteiks.

Ja 1) ir tikai loģiski no valsts budžeta un sociālā budžeta situācijām un faktiski aptur zaļzemnieku mēģinājumu uz valsts rēķina zvejot sev pensionāru balsis, tad 2) ir visnotaļ saprotams no valsts un baznīcas šķirtības viedokļa.

Bet citādi - vēl ir tikai pats darbības sākums un vēl visādi var pagriezties.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]helvetica
2011-07-25 21:30 (saite)
es nedomāju, ka marionete. Bet kaut kā neliek mieru apstāklis, ka pēc lēmuma nr2 visās malās intervējās Ķīlis, kas attaisnoja šo gājienu un attīstītja tālākās perspektīves un obskūri vilināja uz Zatlera pārvēŗtēšanu, tagad lēnām sāk aktualizēties tie pavedieni, uz kuriem Ķ. norādīja... iedvesmojis veco pārtīprezi mutīgais Ķ. būs :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]petrovichs
2011-07-25 21:59 (saite)
Tam, ka Ķīlis varēja iedvesmot Zatleru uz rīkojumu Nr. 2 - tam ticu. Viņi tomēr bija kontaktā caur to Stratēģiskās Analīzes Komisiju vai kā nu tur to sauc. Neesmu dzirdējis, ka jaunais P ar Ķīli kā īpaši komunicētu.
Man pat šķiet, ka jaunais P ir izvēlējies šobrīd taktiku - atšķirties no Zatlera. Vot nedzīvošu Jūrmalā, vot nevajag man dārgu remontu tur ar slepenām mēbelēm, vot nebraukšu kortežā ar bākugunīm un uz darbu iešu ar kājām no sava Vecrīgas dzīvokļa. Jā, un inaugurācijas balles nebūs, jo nekas tak vēl nav izdarīts. Šādā gaismā viņam komunicēt ar kādiem tuvākiem Zatlera padomdevējiem un iedvesmotājiem it kā nekādas vajadzības nav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]helvetica
2011-07-25 23:05 (saite)
tfu ti, AB, nevis VZ! džīzas :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?