Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2011-07-13 15:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Notikumi
Rīga, 13.jūl., LETA. Piektdien, 15.jūlijā, Rīgā "Daugavas" stadionā notiks Jehovas liecinieku kongress "Lai nāk Dieva valstība!", aģentūru LETA informēja Jehovas liecinieku Sabiedrisko attiecību nodaļas pārstāvis Nikolajs Muižulis.

No 16.jūlija līdz 31.jūlijam Cēsu rajonā, Drustos, norisināsies nodarbību cikls "Ievadkurss budismā", kuru vadīs Uldis Balodis.
Ar budisma ievadkursu un skolotāja Ulda Baloža atgriešanos no Nepālas, meditācijas centrs "Jiga Čodzin" Drustos atsāk savu darbību pēc 2 gadu pārtraukuma. "Jiga Čodzin" ir iecerēta kā vieta kur ikviens gan no tuvākiem, gan tālākiem Latvijas reģioniem, kā arī ārvalstīm varēs mācīties budismu un veikt intensīvas individuālās un grupu meditācijas prakses piemērotā vidē.

14.jūlijā pulksten 13 Teātra bārā, Rīgā, Lāčplēša ielā 26, Vislatvijas Dziesminieku Saieta 2011 rīkotāji aicina uz preses konferenci par augustā gaidāmā saieta norisi un aktualitātēm.

No 11.jūlija tirdzniecības centrā "Galerija Centrs" ir izstādīts Baltijā lielākais šūpuļzirgs - Alvja un Reiņa Baložu autordarbs "Šūpuļzirgs pieaugušajiem". 2.50m augstais un 2.10m garais koka zirgs ir viens no interaktīvās mākslas paraugiem Latvijā. Projekta "Art&Shopping" ietvaros Rīdzenes ielā tas ir aplūkojams līdz 31.jūlijam.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lavendera
2011-07-13 16:22 (saite)
skaidrs, jāskraida pa veikaliem, meklējot savu vienīgo modeli...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]petrovichs
2011-07-13 16:27 (saite)
Nu jā... Es savējo vairāk kā pirms 6 gadiem pirku, vairs neko neatceros :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?