Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
"Nebūtu jau mums burbuļa, ja nebūtu patēriņa alkatības." - khm, un cik valstīs tajos pašos viss-baltā Rietumos nebija burbuļa?!

"Ja mēs to uzskatām par verdzību un mūs uz to ir piespieduši, tad mēs nekādi rietumeiropieši neesam. Atbilde vienkārša – tad jau mēs piederam pie primitīvās cilšu sabiedrības – tāds neparasts anklāvs Eiropas viducī." - and so what?!

"Livonijā dzīvojošās ciltis varēja tieši iepazīties ar Eiropas sava laika sasniegumiem un mēģināt visā tajā tieši piedalīties" - lai nu Mūka k-gs mani palabo, bet nu cik tajā pašā R-Eiropā plaši cilvēki nevis dzēra miestiņu un sūrojās, cik vispār prata lasīt utt. utml.

"Verdzības sindroms ir tik iesīkstējis, ka visur – no preses līdz sarunām ar ārzemju diplomātiem – atskan vaimanas par okupāciju. Tas viss ir sen apriebies jo daudziem." - nu jā, bet holokausts nav apriebies ?!

"Latvijai kā valstij un latviešiem kā nācijai arī Eiropā ir vissliktākā reputācija." - aga, sliktāka nekā rumāņiem, jā, protams.

Piekrītu tam, ka ir vērts atbrīvoties no klišejām un skatīties uz priekšu un, pāri visam, domāt, bet kopumā vismaz šī citātu izlase ir elegants klišejām pārbagāts vaimanoloģijas piemērs, kas, protams, arī bija jāpierāda.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?