Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2011-01-08 11:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ilgstošā elektroenerģijas krīze Latgalē radījusi problēmas arī tirdzniecības nozarē. Tur iedzīvotājiem esot grūtības iegādāties tādas nepieciešamās preces kā sveces, baterijas un pārtikas produkti. Tam iemesls – veikalos nestrādājot kases aparāti, tādēļ veikalnieki labprātāk izvēlas netirgoties bailēs no Valsts Ieņēmumu dienesta iespējamajām sankcijām, jo viņiem sveču gaismā grūti veikt preču uzskaiti.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]petrovichs
2011-01-08 11:27 (saite)
Esam gan. Tas lieliski iet kopā ar ziņu, ka VID pastiprināti kontrolēs tos zemniekus, kas vāks un izvedīs sniegu no pilsētām. Vēl tik vajadzēja katrai lauku elektriķu brigādei piekomandēt kādu VID inspektoru klāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2011-01-08 12:41 (saite)
Aha. Izlasot ziņu par VIDa aktivitātēm, pirmais, kas ienāca prāta - tā ir kaitniecība, kas ārkārtas situācijā būtu kvalificējama līdzīgi sliežu spridzināšanai un, ka būtu jau nu pelnījuši saņemt arī atbilstošu sodu.

Pēc tam drusku padomāju un izdomāju, ka tā ir vienkārša pozīcijas/opozīcijas graušanās - proti, zemnieku pieslēgšana ielu attīrīšanai no sniega ir SC iniciatīva, ar ko var nopelnīt papildus bonusus vēlētāju acīs un Vienotība to vienkārši nedrīkst pieļaut tālab, ka nedrīkst. Izsklausās paskarbi, bet tā vien rādās, ka atsevišķi kundziņi un kundzītes ir tiktāl aizrotaļājušies savās varas rotaļās, ka ir pilnībā zaudējuši saikni ar realitāti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]petrovichs
2011-01-08 20:29 (saite)
Nebrīnīšos, ja tā izrādīsies taisnība par V. Vispār grūti iedomāties vēl ko daudz stulbāku, ko likt VID darīt, kuram reputācija jau tāpat ir visnotaļ negatīva.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?