Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2010-09-11 14:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Latvija - pievilcīga vieta.... Kam?
Lasīju nesenās ziņas, ka Latvija nav sevišķi pievilcīga vieta biznesam un ar savu 70.-to vietu stipri atpaliek pat no tuvākajiem kaimiņiem. Bet vai nav Latvijā nekā cita laba? Nu, šogad sēnes, piemēram :) OK, daudzi ārzemnieki sēņošanu nepazīst, jo atzīst tikai veikalos nopērkamos šampinjonus. Bet ne-pārapdzīvotība? Kādam britam, beļģim vai holanderim, kas noguris no nepārtrauktās burzmas, varbūt tāda patiktu? Tiesa, apdzīvotības blīvums nes līdzi gan biznesa iespējas (vairāk cilvēku = vairāk pircēju), gan arī drusku vairāk rūpju par vides sakoptību, vismaz redzamu nepiemēslotību. Patika Holandē dzirdētais "Mūsu te ir daudz, mums jāprot sadzīvot!". Prasmes sadzīvot, respektēt otra cilvēka saprātīgas vēlmes mums patiešām pietrūkst.
Bet vai tiešām Latvijā ir tik slikti, ka nekā pievilcīga pasaules mērogā te nav?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]petrovichs
2010-09-12 10:30 (saite)
Rodas aizdomas, ka stikla pudeles visaktīvāk dauza tie, kas ir vienu pakāpi augstāk par bomžiem. Vnk lai bomžiem netiek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]laacz
2010-09-12 11:57 (saite)
That's a fact :/ Bet anyway - "zaļā ideja" par taras neaplikšanu ar nodokli ar iespēju dabūt atpakaļ naudu ir ar pozitīvu ekoloģisku efektu, taču dārga un maz efektīva. Ir daudz vairāk vietu un lietu, kurās investējot var samazināt footprintu daudz būtiskāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lavendera
2010-09-13 16:32 (saite)
jā, un visvairāk uz veloceliņiem un nobrauktuvēm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?