Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2010-02-02 23:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
:(
Чтобы спасти президентство Обамы, нужен авианалет на Иран, утверждает на страницах The National Review Дэниэл Пайпс, директор Middle East Forum и научный сотрудник-корреспондент Hoover Institution of Stanford University.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]unpy
2010-02-03 10:31 (saite)
Da nu. Tuksha dirshana. Gribeetu gan zinaat, no kaa jaaglaabj Obamas prezidentuura. Vareetu domaat, ka vinju atstaadinaat taisaas par sliktu darbu:))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]petrovichs
2010-02-03 11:26 (saite)
A vai viņam ir kāds veiksmes stāsts?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shanietis
2010-02-03 13:02 (saite)
Ir. Nobeļa balva, iedota par par obamunisma sludināšanu farizejiem, saduķejiem un laikam arī evenkiem. Tas tiks aprakstīts trešajā autobiogrāfijā "Obamunisms - manas sievas sapņi"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]petrovichs
2010-02-03 14:18 (saite)
Nu, Nobeli jau jamam iedeva tikai tāda iemesla dēļ, kura dēļ varēja iedot dajebkuram - par to ka nav Bušs. Bet vai viņam ir pašam savs veiksmes stāsts. Pagaidām tikai solījumi un cerības. Cerības, kuras rūk ātrāk kā sniegs pavasara saulītē. Par to liecina kaut vai vēlēšanas Maskačkā Masačusetsā, kur demokrātu kandidāts apkaunojoši zaudēja. Redzēs, kā būs nākošajās vēlēšanās viņa mājas štatā Ilinoisā, kur Obama jau tālredzīgi izvairās no sava atbalsta izteikšanas Demokrātu kandidātam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?