Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2009-11-21 09:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jau vairākus mēnešus no saldskābmaizēm man vislabāk garšo "Liepkalnu" maize. Šorīt nogaršoju "Liepkalnu" rupjmaizi. Arī ļoti garšīga. Un drusku vieglāka par "Lāču" maizi, kura man garšo, bet kura man šķiet par smagu (par blīvu), lai to varētu daudz apēst.
Protams, ja iet vai brauc kur tālāk, tad atkal "Lāču" maize ir īstā līdzi ņemamā, jo no tās var labi paēst un tā ilgi nebojājas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lietuts
2009-11-21 20:11 (saite)
Mēs Liepkalnu maizi iepērkam katru reizi, kad braucam garām viņu ceptuvei ((-; Tikko cepta maize nestāv līdzi tai, kas nopērkama veikalu plauktos (-;

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]biezpientaure
2009-11-23 11:46 (saite)
nu, man šķiet ka maizes garša uzlabojas, tai mazliet pastāvot. Citiem garšo nule cepta, protams.

es par Ķelmēnu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?