Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2009-09-13 09:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tas, ka SVF noteikumi ir smagi un pat postoši tām valstīm, kuras griežas pēc palīdzības, ir saprotami. Nav ko nodzīvoties tik tālu, lai būtu šāda palīdzība jāprasa.
Līdzīgi kādreiz esmu domājis par drošības gaisa spilveniem automašīnās. Ja to vietā būtu asi pīķi, cilvēki brauktu daudz uzmanīgāk, lai avārijās neiekļūtu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lennay
2009-09-13 11:49 (saite)
Diezi vai.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]petrovichs
2009-09-13 13:45 (saite)
Tad būvē savu sazvērestību teoriju, ja manējā nepatīk :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sirdna
2009-09-14 09:15 (saite)
Nesaki vis. Visādi sīkumi labi nostrādā.

Sacīsim, sīči iet skolā. Skola ir veca ēka, augsti griesti un ceturtais stāvs ir tur, kur normālai mājai ir kāds sestais vismaz. Mazākās klases ir augšstāvos. Jautājums, kāpēc mazajiem ir jākārpās tik augstu? Elementāri, lai vecāko klašu skolniekiem būtu slinkums rāpties augšā drusku pašapliecināties uz sīkajiem.

Vai arī pašnāvību skaits, rijot saujām ģiftīgas tabletes, paņēma un strauji saruka pēc tam, kad ģiftīgās tabletes pārstāja bērt pudelēs, bet gan iepakoja atsevišķi blisteros. Kam gan gribēsies spaidīt 200 tabletes, lai izbeigtu savu dzīvi, slinkums.

Tāpat arī ass pīķis stūrē dotu papildus iespēju padomāt, vai pa slapju šoseju tiešām jālaiž uz simta ar palielu asti, vai jārāda džekiem, cik kļova es māku izņemt līkumu un stimuls bišķi padomāt uz priekšu, kāda būs kustība krustojumos un pie gājēju pārejas, nevis paļauties uz prasmi mest pa mēmajiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]petrovichs
2009-09-14 11:04 (saite)
Aga. Velns slēpjas sīkumos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?