17. Marts 2018 (00:28)

Augsti godājamā [info]le_minga!
Es jau agrāk zināju, ka praktizē manis aizmugurisku nomelnošanu, taču šodien ieraudzīju pārliecinošu veidu kā tieši tas tiek darīts.
Es labprāt gribētu dažus paskaidrojumus Taviem komentāriem, pie [info]zum pagājušā gada 23. Septembra ieraksta. (ekrānšāviņš)


nekad neaizmirsīšu, kā aizņēmās manu auto, lai brauktu toreiz uz laukiem vai tml, jo bija kaut kāds sēru gadījums,...

Tas nebija lai brauktu uz laukiem ne arī sēru gadījums. Es auto palūdzu tikai vienu reizi - lai pārvest mantas no Vecmīlgrāvja uz Pārdaugavu kur pārvācāmies. Toreiz mēs „tipa” draugi bijām, „družiļi semjami” dzimšanas dienas un citus svētkus kopā svinējām. Varbūt Tu neatceries, bet varu atgādināt bija arī tādi laiki...

Vēlāk kad atveda audi atpakaļ - es darbā palūdzu vienu mazu sūdiņu salodēt (lodējamo verķi aizgāju, nopirku) - lai lodētu, pietrūka kaut kāda drāts vai tml., kas maksāja pārdesmit santīmus - nopirka, salodēja un pieprasīja man samaksāt tos pārdesmit saņus... (izdarīju protams, kaut biju šokā)... auto iedevu vispār neko nedomājot, jo cilvēkam problēma, jāpalīdz bez jautajumiem :..


Tās vēlāk bija aptuveni gadu vai divus vēlāk. Ja vajag varu arī precīzus datumus visam sameklēt. Jā, atceros tādu gadījumu, kad kaut ko lodēju Tev. Un kas tur tāds nedraudzīgs, ka paprasīju par materiāliem pašai samaksāt. Ļoti labi atceros ka pavisam noteikti un apzināti par darbu patiešām pilnīgi neko nepaprasīju, it kā draugi taču bijām. Ko gan nevar teikt par Tevi pašu – par mikšerpults piegadi no Vacijas paņemi pēc pilnas programmas. Pat nekāda draugu cenu nepiedāvāji, bet pēc firma cenrāža paprasīju. Tad man to arī, ne vien par nedraudzīgu, bet par klaji naidīgu, rīcību vajadzētu uzskatīt?

vēlāk mani pa puscibu izvazāja apsaukājot par nolādētu altruistu un nez vēl ko... stalkoja labu laiku, katru reizi ko indīgu komentējot :( brrr...

Nu šī sacepšanās ir pilnīgai absurda! Leo, vai Tev pašai par sevi smiekli nenāk? Es Tevi esot par „ALTRUISTU apsaukājis”.
Vienu reizi Tev altruismu kā rakstura īpašibu piedēvēju tas bija šajā diskusijā, kurā pilnīgi nepazīstams cibiņš, gribāja lai viņam ledusskapi ved par pašizmaksu un Tu pieteicies, ne jau pati braukt un nest, bet savam šoferim likt to izdarit.
Tad ko lai saka Teterevu ģimene? Viņus ne vien es, bet patiešām visa Latvija, un ne vien pa cibu, bet pa visiem iespējamajiem medijiem par MECENĀTIEM (kāds briesmīgs lamuvārds!!!) apsaukā :D :D :D.
Jā un vai varētu, lūdzu, precīzāk, kā tieši izpaudās šī stalkošana, un tas "labais laiks", cik tas bija ilgs? Dienu? Divas? Nedēļu? Gadu? Es kaut kā neatceros nekādu stalkošanu. Jā vienā brīdī mums panesās nedraudzīga komunikācija. Es pat iespējams varētu celt augšā tā laika (pirms ~10 gadiem) komentārus. Bet esmu diezgan pārliecināts, ka neba nu viena pagale vien būs degusi.

Paldies - komunikācija ar tādu - Nulle, netīkami ļoti :( mieles līdz šai dienai, kaut ļoti daudz gadi pagājuši :(

Vispār paskatījos mūsu veco saraksti. Loti draudzīga un sirsnīga ir bijusi vairākus gadus. Nu nekādi par nulli to nenosaukt.

uz to sēru gadījumu (ja pareizi atceros, tas bija kaut kur uz Kurzemes pusi, kaut kur pie jūras) - piebrauca Imantā ar kaut kādu radinieci, es vēl sagriezu kaudzes zaru no lielās tūjas un egles, tika sataisīti ziedu (sēru) pušķi

Jā, reiz tiki taisījusi priekš manis un māsas pušķi uz tantes bērēm. Nu un kas tur slikts no tā notika? Nesaprotu kādā sakarā to pieminēji.

vēlāk uz to Vecmīlgrāvi ar vairākkārt mašīnu aizņēmās, jo tur veda /aizveda mantas (jā pareizi - es iepriekš nepareizi uzrakstīju - lodēšana bija vēlāk, pēc Vecmīļgrāvja, kad man vadzis plīsa) - un tad kad man reāli uzkāpa uz "pēdas" un es atteicu auto, sāka ņirgāties un pa mēsliem vazāt (iedomājās mērkaķis, ka es (toreiz biju tik pār gadus atpakaļ no DE) tjipa turīga, naudās grimstu, jo redz no DE, ka nesaprotu nabadziņus utt... tai pat laikā strādāju kā mazais ezis, lai galus savilktu un bērnus pabarotu, jo (tu jau zini manu storiju) biju izmesta atpakaļ kā vecs čemodāns un vēl ar suni :D )

Tieši tā! Mašīnu no Tevi Leo es tiku ņēmis tikai vienu reizi pašā pazīšanās sākumā. Paņēmu ar tukšu bāku un atdevu ar pilnu līdz vāciņam (60 litri benzīna ir tas - ko tu raksti par velti?) Nu jā tu jau, kā pati raksti "naudās grimi", tā kā tādu "sīkumu" varēji atļauties nepamanīt. Un es arī līdz šim to netiku Tev pieminējis Jo toreiz man patiešam mašīnu ļoti vajadzēja un nebija cits kas iedotu, sīkums vien ir, bet tomēr patīkami būtu bijis ja vismaz pamanījusi būtu. Un kā tad izpaudās tā "uzkāpšana uz pēdas"? Un kad tā bija. Un kad tad tu man auto būtu atteikusi? Neatceros ka kaut reizi būtu Tev prasījis pēc tās vienīgās reizes? Tu to izdomāji lai būtu vēl kāds iemesls lai mani aprunātu. Zini, Tev gandrīz izdevās! Un lūdzu pastāsti kāda tad bija tā ņirgāšnās ko? Tas, ka piedāvaju pašai vest to nelaimīgo [info]pieninjsh ledusskapi, uz tādiem pašiem noteikumiem uz kādiem gribēji lai es vedu? Un par kādiem mēsliem ir runa? Par tiem par kuriem tu mani mēģini vazāt? Atbildi lūdzu. Un kas tie par mērkaķiem? Leo, ja Tev vispār kaut kādas goda jūtas ir palikušas, tad es ceru ka par šo repliku, tu vismaz apkaunēsies. Atvainošanos es no tevis nemaz negaidu. Un pričom turīgumu esi piesaukusi? Es kādreiz esmu gribējis uz tava rēķina ko sev vai kā? Es nesaprotu. Kāds tam ar to ir sakars? Paskaidro Lūdzu!

Riebjas atcerēties :(((

/es toreiz tā pa vāciskam: laipni, lūdzu un paldies, un pa latviskam: vajag palīdzību, bet protams utt... kamēr dabūju pretī pilnu samazgu spaini :(


Pilnīgi murgi no tavas puses! Tev tādiem apgalvojumiem nav pamata pat ne tik, kā 10 gadus veca Rimšēviča fotogrāfija.

Priecājies, ka esi prom, ka tiki vaļā - tas ir slikts cilvēks - defaultā slikts... vienīgais labais, ko izdarījis, pagādājis tev Dūdu :)

Zini vēl ko Leo! Tas „sliktais cilvēks” to meiteni reiz paņēma pie sevis pliku kā baznīcas žurku. Viss viņas „pūrs” bija tas kas pašai mugurā, dažas grāmatas un viens izšūts segas pārvalks. Un tad kad pēc 8 gadu kopdzīves viņš tika nakts vidū, –5 grādos, vienā apkšveļā, izmests no mājas, viņš aizgāja neatskatoties, cibā daudz nezēlodamies atstādams sava bērna mātei pilnu dzīvokļa aprīkojumu, gultu, galdus skapjus, sadzīves tehniku, datoru, dīvānu. Un pats tieši pašā krīzes kulminācijā sāka savu dzīvi no jauna, pilnīgi no nulles. Bez kādas sava bērna mātes apdiršanas cibā, kamēr viņa gan dzīvodama pie visa gatava, nemaz nekautrējās gānīties. Tāds lūk ir tas pēc taviem izteicieniem „sliktais cilvēks”. Un Tu tagad atkal esi nostājusies vienā frontes pusē ar cilvēku, kurš jau no nākošā vīra ir dabūjis visu gatavu un tagad nekautrējas gānīties par saviem bijušajiem bērnības draugiem un sava mirušā vīra audžudēlu, „kurš nekrietnā kārtā arī esot iedomājies dabūt kādu daļu mantojuma”. /sarkasms mans/


[info]le_minga, kad izlasīsi, tad nesteidzies atbildēt. Apdomā labi un tad uzraksti kaut ko.

Visu citu cibiņu komentāriem, pie šī ieraksta, paturu tiesības, pēc saviem ieskatiem, izdzēst vai noslēpt.

Comments

Posted by: Zum ([info]zum)
Posted at: 17. Marts 2018, 07:58

Neraksti neko Leming ignorē plānprātiņu.

Posted by: Zum ([info]zum)
Posted at: 17. Marts 2018, 08:03

Savadāk es uzrakstišu kā es pie kafijas galda visus klatesošos ar kafiju apspurdzu, kad berns pirms gadiem teica, ka tu at Ingūnu pa Spēlmsņu nakti garīgi bagātinoties vazājušies un jum tur tikai draudzība, tīra, kā bariņu asara.

Posted by: vai tad ([info]mansgan)
Posted at: 17. Marts 2018, 16:56

bet pirms tiem gadiem... tolaik taču tā nebija? kā var tā mainīties. kā var tā ienīst cilvēku, ar kuru esi (gribējusi un) radījusi bērnu kopā?

3 Lasīt komentārus reply