2. Decembris 2014 (09:01)

Kopš vakarvakara pie manis dzīvo kaķis. Jāiepērk bļodiņu, ķemmi, smilšu maisu, laikam kādu sauso paiku un citus kaķkopības piederumus.

Comments

Posted by: multisulinj ([info]multisulinj)
Posted at: 2. Decembris 2014, 16:13

piedošanu, ka es te kā nepazīstamais ielaužos, bet neiesaku neko saistībā ar Royal Canin. nav tā nekāda labā paika kā uzpirktā veterinārijas industrija sludina. kaķiem no tās veidojas audzēji. tad jau labāk miksēt dažādas - gan lētākas (bet ne krāsainās), gan dārgākas barības, lai neiesēžas uz vienas, vai arī, ja gribās/var atļauties tikai to labāko/dabīgāko, tad iesaku Taste of the Wild un Nutra Gold.

Posted by: Foršais džekiņš ([info]petro)
Posted at: 2. Decembris 2014, 19:09

Kā jau augstāk rakstīju - neesmu sausās kaķbarības piekritējs un atbalstītājs vispār, bet tikai uz tādiem gadījumiem kad dzīvnieks jāatstāj mājās viens uz kādu laiku. Bet par to "Royal Canin" paldies, pateikšu māsai. Viņa tieši tos diezgan daudz pērk un dod saviem - īsti nezinu cik, varbūt patreiz kādiem ~14, kaķiem, no kuriem vienai kaķenītei nesen tika atklāts kaut kas audzējam līdzīgs. Vai ir vēl kada vieta kur var kādu informāciju par šo parādību iegūt?

10 Lasīt komentārus reply