Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2012-06-13 21:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ak jā! Es vēl par ko padomāju. Man nav nekas pret teijāteri, lai spēlē, kam jāspēlē un spēlē ko grib, taču šīs "Skroderdienas Silmačos", kas katru gadu, tak ir kaut kāds absurds, histērija, un nošauties - nepamosties, manuprāt. Ok, es vēl saprastu, ka uzved reizi četros gados, kā tur visādās olimpiskās spēles un tamlīdzīgi regulārie dziesmu svētki, kas tomēr tiek rīkoti ar mēru un pienācīgu pauzi. Bet nu katru gadu?! Tur tak beigu beigās ne vairs Blaumani mīlēs, ne Raini, lai kā nesistu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]milda
2012-06-13 22:04 (saite)
Starp citu uz Rogas izrādi gāju ar lielu skepsi. Tik daudz sastāvu bijis, ka likās - nekā jauna. Bet zini, tur tā līnija ar Aleksi man bij patīkams pārsteigums. Vislaik tas Aleksis tāds kā memļaks bijis - stumjams un grūžams un jābrīnās vienmēr bij, ko tās divas viņā atradušas. Nu tad pēdējā Aleksis tāds karstasinīgs, kaislīgs sanācis. Nu man viss salikās pa plauktiņiem beidzot. :D Ančevskis kā Dūdars ar superīgs. Hiršu kā Joski gan neviens vēl nav pārspēlējis. Nu tā. Nav ko apbrīnot. Tās man tādas vecu ļaužu izklaides un Jāņi man ne visai kā svētki - nekad nav bijuši tādi lustīgi un ar tādu noskaņu kā izrādē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]perkons
2012-06-13 22:06 (saite)
Nu jā. Katram savs, katram savs.)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]milda
2012-06-13 22:22 (saite)
protams! :)) ka katram savs. sadzims pašam bērni, paaugsies un ta būs jāizvēlas kur vest - uz Skroderdienām vai cirku. :D uz cirku es tik saņēmos vecāko aizvest un tad nolēmu tur vairs savu kāju nespert.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?