Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2012-05-22 13:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tie ir bijuši ļoti, ļoti ļauni cilvēki, iespējams pat tādi, kuri skolā netika laisti dežūrēt uz virtuvi, jo tikai tādi, nebīšos šī vārda, pidari ir spējīgi radīt Corel Draw.

Kad, slēdzot ārā to nešīszemes vājprātu, parādījās lodziņš ar tekstu «Your update is ready for installation.», goddievvārds biju gatavs visu šito tarataiku paņemt aiz vadiem un gāzt pret sienu.

Nē, nu, protams, es labprāt ieskatītos acīs arī tam akrobātam, kurš InDesign'ā (kas vispār ir miljõns ne softs, bet tas jau ir cits temats) radījis hotkey kombināciju Shift+Ctrl+Alt+C.
Tagad visi ir laipni lūgti saspiest šos taustiņus ar kreiso roku. Ja iepatikās, varat atkārtot to pašu ar Shift+Ctrl+Alt+V.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ob
2012-05-22 13:33 (saite)
Shift+Alt+Cmd+C var visnotaļ veikli nospiest ;P

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2012-05-22 13:35 (saite)
Bet pašam nomainīt cietni problemātiski :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]affair
2012-05-22 13:36 (saite)
par corel - sliktam dejotājam rieksti traucē :)

par indesign - kas pie velna ir "Shift+Ctrl+Alt+C" ?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2012-05-22 13:40 (saite)
Nu, ja salīdzina Illustratoru un Coreli, tad tas ir Bentlijs pret MTZ.

Bet Shift+Ctrl+Alt+C ir "Fill Frame Proportionally", patīkama tāda funkcija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]affair
2012-05-22 13:53 (saite)
man kaut kā radies iespaids, ka par corel dirš tikai tie, kuri ar to nav strādājuši un neprot apieties. citādi lielākā viņa vaina ir tā, ka tas nejūdzas kopā ar fotošopu :D

bet indizainā savādi, ka nav sanācis šādu triku izmantot. atceros tikai, kad pirms simts gadiem liku kopā avīzes iekš adobe pagemaker (man domāt, ka indesign priekštecis, bet varu kļūdīties), tad gan šis noderēja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]misame
2012-05-22 13:56 (saite)
Kad vairāk ņēmos ar bildēm, biju itin labi piešāvies Shift+Ctrl+Alt+S, kas izraisīja "Save for Web". Galvenais ir neapjukt, spiežot visu to pogu saimniecību :-)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2012-05-22 13:58 (saite)
Ui, Shift+Ctrl+Alt+S ir kā divus pirkstus, hehehehe. Mīļākā funkcija aiz ctrl+S un Ctrl+Q.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]indulgence
2012-05-22 15:40 (saite)
Nezinu, kā no lietošanas viedokļa (ir dzirdēts, ka ja iemanās, tad kreiso ausi ar labo kāju varot pakasīt gana veikli), taču savulaik koreļa manuālī bij melns uz balta rakstīts, ka tas skolēniem un mājsaimniecēm mājas lietošanai domāts. :) Praksē zinu, ka korelis ir drukātāju zobusāpes vienmēr bijis, jo lai nodrukātu tā, kā redzams uz ekrāna, jānotiek brīnumam (krāsas pilnīgi garām visi specefekti jebkuru ripu nokārs uz skaitli trīs), tb tikko kādā drukas kantorī ienākas koreļa fails, atskan kolektīvs "āāāāāā, atkal amatieri ieradušies!", un tiek mobilizēti labākie spēki, lai ar to draņķi kā tiktu galā (kamēr ilustratora epsi izdrukāt var uzticēt pat apkopējai Mašai - viss būs čikiniekā). :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?