Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2012-05-02 21:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jā. Man te fonā "Million Dollar Baby" griežās, tak lūk, ko gribēju jau kādu laiku teikt — sieviešu bokss, hokejs, futbols un pat basketbols, nu, principā pilnīgi jebkurš sportaveids, kur drostalām ir kontaktu cīņa, šķiet pilnīgi nepieņemami vājprātīgs vājprāts. Daiļavas var smuki izskatīties lecot un skrienot (sevišķi skrienot), bet nu ne tur, kur ar elkoni velk pa ribām, dūri pa seju vai kāju pa stilbiem.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bljanna
2012-05-02 21:52 (saite)
Es kā izbijusi hokejiste absolūti nepiekrītu (un tā nav cīņa par dzimumu vienlīdzību, bet gluži vienkārši manas domas). Vienmēr esmu gribējusi amatierlīmenī arī patrenēties boksā. Domājams, šo ieceri kādreiz realizēšu. Es katrā ziņā esmu pilnīgi droša, ka tas man padotos labāk nekā, piem., salsa. Jo, redz, sportā (pilnīgi jebkurā) nav jāizskatās smuki - ne drostalām, ne večiem. Sports ir sports - kā nu izskatās, tā izskatās (skrējējiem arī ir izvalbtas acis un sašķiebti ģīmji). Tāpat man ir dziļa pārliecībam, ka, slēpjot vai uz sporta zāli ejot, nav jāvelk tas viss seksīgākais ietērps, sviedri šā vai tā dara savu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2012-05-02 22:01 (saite)
Nē, nē. Es te ne par to, ka sportojot jāizskatās smuki, vienkārši nevaru paurī salikt šitos divus fenomenus — sievieti un kontaktu cīņu. Varbūt, un gan jau tā arī ir, sievietēm savā starpā tas tā normāli šķiet, nezinu, bet tad, kad vēl VEF'ā jauniešu gados ņēmos, tad bija sparingmači bret zaķiem no TTT. Jeibogu, praktiski vienmēr kāsām un ne jau tāpēc, ka sūdīgi spēlējām. Tupa aiz tā, ka kā tad tu tagad viņai šitā un tā, un tad vēl arī šitā, un aizsardzībā izstieptu roku krūšu rajonā turēt, dēm — tas bija kaut kas tiešām dīvaini dīvāns.

Ts ir — paurī kaut kā salicies, ka meiteņiem ir smuki jāizskatās pa dzīvi, bet puikiem jākolekcionē rētas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bljanna
2012-05-02 22:09 (saite)
Šito es zinu. Mēs šad un tad uzspēlējām ar džeku amatieru komandām - un daļai viņu arī vienmēr bija jocīgi izdarīt kādu spēka paņēmienu pret mums, sievietēm. Mēs turpretī bez aizturēm pret viņiem :) Bet padsmitnieki džeki, ar kuriem arī spēlējam, gan pret mums, kas attiecās uz spēka paņēmiem, bija bez aizturēm - bet dažkārt jau tā riebīgi (nahālīgi un galīgi ne smalki spēka paņēmieni), lai, no sērijas, parādītu mums vietu :) Visādi gadās. Arī normāli kā līdzīgs pret līdzīgu.

Bet man, piemēram, vārtu priekša un borti bija mīļākās vietas laukumā tieši kontaktspēles dēļ. Un pret kautiņie, ja gadījās, arī nebija iebildumi - riktīgi iekarsu :)) Ne visām tā ir, bet daļai gan.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?