Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2011-03-23 19:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es, protams, nezinu, kādos apstākļos tās radības tiek audzētas un ar ko barotas, bet šiten tie haizivs steiki, kas principā bez asakām, ir makten labi. Jā!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mamuts
2011-03-23 20:45 (saite)
O! skaidrs, rīt paprovēšu. Kādas garšvielas liki klāt?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]perkons
2011-03-23 20:49 (saite)
Ierīvēju ar rupjo sāli un pipariem, apceptās puses, cepoties, nedaudz apslacīju ar Vorčesteras mērci un vīnogu etiķi, bet principā var iztikt arī ar citrona uzspiešanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?