Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2011-03-23 19:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es, protams, nezinu, kādos apstākļos tās radības tiek audzētas un ar ko barotas, bet šiten tie haizivs steiki, kas principā bez asakām, ir makten labi. Jā!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sissy
2011-03-23 20:01 (saite)
o_O Vai haizivis gadījienā nebija tavi mīļākie lopiņi?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2011-03-23 20:04 (saite)
Tās noteikti ir citas haizivis – ēdamās. Tur tak tādas baltās haizivs steiks pietiktu vesalam kājnieku bataljonam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sissy
2011-03-23 20:06 (saite)
Un es jau domāju, ka tev tāda tieksme - visus sev mīļos noēst bez asakām. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]perkons
2011-03-23 20:08 (saite)
Nē, nē. Kā tu tā varēji padomāt? Es esmu balts un pūkains.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mamuts
2011-03-23 20:16 (saite)
Haizivei asakas neatradīsi, tā ir skrimšļzive... ;))
Jautājums par gastronomisko pusi - tā gaļa neož pēc urīna?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2011-03-23 20:17 (saite)
Nea. Garda baltā gaļa, kas smaržo (cik nu saldēta zivs var smaržot) pēc jūras zivs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mamuts
2011-03-23 20:45 (saite)
O! skaidrs, rīt paprovēšu. Kādas garšvielas liki klāt?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]perkons
2011-03-23 20:49 (saite)
Ierīvēju ar rupjo sāli un pipariem, apceptās puses, cepoties, nedaudz apslacīju ar Vorčesteras mērci un vīnogu etiķi, bet principā var iztikt arī ar citrona uzspiešanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?