Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2009-11-08 14:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ik stundu apgrozu cūķi, kas marinējas olīveļļā, vīna etiķī, majorānā, timiānā, ķiplokos, piparos, čilli, rīvētā ingverā un smaržīgajos piparos. Lai kā mazgātu rokas, pēc katras izsmēķētās cigaretes deg lūpu kaktiņi.

upd:
Jā, un vēl čut - čut sojas mērces.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzeina
2009-11-08 14:48 (saite)
es šodien pievērsos popsai - liellopa karbonādes gabali guļ gatavajā Santa Maria marinādē.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2009-11-08 14:50 (saite)
Runājot par popsu — saskumu, kad RIMI plauktos neatradu čehu izcelsmes marinādi. Tādā zaļā plastmasas pudelē ar sarkanu vāciņu. Ļoti gaumīga piedeva bija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?