Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2009-11-08 14:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ik stundu apgrozu cūķi, kas marinējas olīveļļā, vīna etiķī, majorānā, timiānā, ķiplokos, piparos, čilli, rīvētā ingverā un smaržīgajos piparos. Lai kā mazgātu rokas, pēc katras izsmēķētās cigaretes deg lūpu kaktiņi.

upd:
Jā, un vēl čut - čut sojas mērces.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]martcore
2009-11-08 14:45 (saite)
skumji aplūkoju personoski iemarinēto siļķi traukā, man kaut kā kā apriebās, kā siļķes tiek marinētas lielveikalos

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2009-11-08 14:48 (saite)
Tas gan, siļķes vairs nav tādas, kādas bija padomijas laikos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dzeina
2009-11-08 14:48 (saite)
es šodien pievērsos popsai - liellopa karbonādes gabali guļ gatavajā Santa Maria marinādē.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2009-11-08 14:50 (saite)
Runājot par popsu — saskumu, kad RIMI plauktos neatradu čehu izcelsmes marinādi. Tādā zaļā plastmasas pudelē ar sarkanu vāciņu. Ļoti gaumīga piedeva bija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?