Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2009-04-28 12:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es vēl par to hoķi un fanošanu, pavisam nedaudz.

Es principā nesaprotu, kāpēc cilvēkiem vajag uzsvērt kaut ko, kas viņam nepatīk. Nu, es taču nebļauju, ka nesaprotu Aijas Zariņas gleznas, piemēram.

Ja nepatīk, tad nepatīk, bet kāda suņa pēc par to ir jābļaustās, kā tādam hokeja līdzjutējam?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]indulgence
2009-04-28 12:37 (saite)
Man nezin kāpēc aizdomas, ka ja kā ieslēgsi TV kasti, tur kāds aizgrābti dvesīs par Aiju Zariņu, gar logiem ik pa 5 min tenterēs vanagalu samalkojušies jaunieši, aurodami "aijāāā, olēēē, zarņāāāā!", bet krodziņā, kurā ieiesi iemalkot bairīti un rimti laptopā plančikus pārskatīt, pie sienas uz pilnu skaļumu būs ieslēgta TV tiešraide no AZ personālizstādes ballītes, pilns krodziņš būs ar viņas faniem, kas nemitīgi skaļi komentēs ekrānā redzamo un ik pa brīdim vienosies kopīgos auros, tad laikam tomēr nīgri iebubināsi cibā, ka tā jau pret AZ konkrētu iebildumu nav, taču šo vispārējo apmātību tā īsti nesaproti. ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2009-04-28 12:45 (saite)
Paga, ībļus var atrast pilnīgi visur, pat teātrī vai operā, kad nevietā atskan aplausi. Bet vai tad tāpēc operas vai teātra vidū, dēļ tādiem ībļiem, ir jāpieceļas un skaļi jāpaziņo, ka jūsu opera ir nesaprotama māžošanās?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]indulgence
2009-04-28 21:42 (saite)
Ja operas trupa auro man zem loga un mana sengaidītā CSI Miami vietā uzmācīgi rāda savu turandotu, tad jā. Tb īdētājiem, man radies iespaids, pasākums nešķiet ažiotāžas vērts - nav jau neviena tāda, kas uz spēli gājis, biļetes pircis un nu īd.

Tb tā īsi: man šī izklaide vienaldzīga un es to ignorēju, līdz ar to neīdu. Bet ja tās fani ielaužas manā telpā, kurā līdz tam bijuši, tad es viņus visus un pasākumu kopumā nokomentēju kā īblisku (un šie mani tāpat). :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]perkons
2009-04-28 21:49 (saite)
Lopiski fani var būt gan hoķī, gan citur. Tur es tev piekrītu, jā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?