Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2008-09-25 10:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Rush in ze ēr

Tūlīt taps
Kamēr lielā cepeškrāsnī karsējas olīveļļa, abās pusēs steikiem iespiež piparu graudiņus. Steikus cep olīveļļā līdz vēlamai gatavības pakāpei (ieteicams atstāt pusjēlus). Tad izņem un ieliek līdz 50 °C sakarsētā krāsnī, lai tie neatdziest, Olīveļļai pievieno buljonu, konjaku un cepeštaukus un aizdedzina.
Pēc tam kad liesma ir nodzisusi, šai masai pieliek biezo krējumu un apmēram 5 minūtes vāra uz mērenas liesmas, nepārtraukti to apmaisot, līdz masa ir saplakusi uz pusi vai mazāk. Garšai pieliek mazliet piparu un sāli. Uz katra šķīvja ar karoti uzliek mazliet mērces. Steikus liek uz mērces un atlikušo mērci ar karoti pārlej tiem pāri.

Mafijas pavārgrāmata



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]unpy
2008-09-25 10:42 (saite)
Steiks 10tos no rīta? Nav par traku?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2008-09-25 10:43 (saite)
Normāli :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dzeina
2008-09-25 10:57 (saite)
ghhh...
Man par Mafijas pavārgrāmatu ir Stāsts :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2008-09-25 10:59 (saite)
Nu, nu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeina
2008-09-25 11:00 (saite)
Vēlāk, pie sevis & zem atslēgas :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dzeina
2008-09-25 11:52 (saite)
http://klab.lv/~dzeina/1524884.html

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sirdna
2008-09-25 11:02 (saite)
A kāpēc pusjēlus?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2008-09-25 11:03 (saite)
Nu, personīgi man tā vislabāk garšo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?