Tūlīt taps
Kamēr lielā cepeškrāsnī karsējas olīveļļa, abās pusēs steikiem iespiež piparu graudiņus. Steikus cep olīveļļā līdz vēlamai gatavības pakāpei (ieteicams atstāt pusjēlus). Tad izņem un ieliek līdz 50 °C sakarsētā krāsnī, lai tie neatdziest, Olīveļļai pievieno buljonu, konjaku un cepeštaukus un aizdedzina.
Pēc tam kad liesma ir nodzisusi, šai masai pieliek biezo krējumu un apmēram 5 minūtes vāra uz mērenas liesmas, nepārtraukti to apmaisot, līdz masa ir saplakusi uz pusi vai mazāk. Garšai pieliek mazliet piparu un sāli. Uz katra šķīvja ar karoti uzliek mazliet mērces. Steikus liek uz mērces un atlikušo mērci ar karoti pārlej tiem pāri.
Mafijas pavārgrāmata