Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2016-10-07 20:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man ir 6 obligāti priekšnosacījumi, lai uzvārītu pelmeņus.
1. Verdošs ūdens
2. Sāls
3. Pipari
4. Laurlapas
5. Pelmeņus mest katlā pa vienam
6. Gatavi, kad uzpeld

Cik un kādi tie ir jums?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]perkons
2016-10-07 22:40 (saite)
Ot ar to buljõnu jūs mani pārsteidzat. Bet, iespējams, tāpēc, ka zupas kā tādas neēdu un man tupa buljõna naf.
Bet cept man viņus neceļās roka, lai nesajātu. Tajpat laikā ceptos siera pelmeņus no pelmeņu iestādes ļoti patika integrēt sevī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vilibaldis
2016-10-07 22:44 (saite)
neko tur daudz nevar sajāt, sanāk minī pīrādziņi ar kraukšķīgu garozu, tik nevar ēst uzreiz no pannas verdošus, jo iekšā veidojas tāda kā mērce un var nepatīkami apdedzināties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?