Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2015-03-26 11:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man te tāda neskaidrībiņa.
Parasti, ceļojot pa dažādām tālām un ne tik tālām vietām, es uz tām tūristu atlaižu kartēm šķaudu no Eifeļiem, Kolizejiem un citiem kultūrvēsturiskiem mantojumiem. Tak pie Londõnām sāku kasīt pakausi un skatīties uz Oyster karti.

Kā tur ir, biedri, kuri Londõnās grozās biežāk nekā reizi, emmm, piecos gados? Vajag mums iegādāties šo izstrādājumu vai nevajag, ja ir doma Londõnās uzturēties savas dienas četras?

Vai varbūt ir vēl kādi citi knifi un triki, ko varat ieteikt, jo tās jūsu Londõnas izmaksu ziņā ir tādas Londõnas, ka mati ceļas stāvus.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rasbainieks
2015-03-27 12:29 (saite)
uz saatchiem pagūsi, tur tā ekspozīcija vēl kādu brīdi būs. vēl ir viktorijā un albertā makvīna (aleksandra, nevis kāda cita) izstāde, esot baigi iespaidīgā, bet šobrīd laikam uz viņu vēl rindā jāpastāv, nevar tā vienkārši tikt iekšā. un šitās fešona izstādes ir krutas arī tad, ja fešons neinteresē – es viņvasar tīri kompānijas pēc aizgāju visiem līdzi uz gotjē izstādi barbikanā un paliku atkārtu žokli, tur manekeni ar hologrammām utt, ļoti iespaidīgi, kaut arī mani neinteresē ne gotjē, ne fešons vispār. starp citu, uz barbikanu arī tāpat ir vērts aiziet, baigais tāds brutālisma komplekss ar labu ārtu un kino un koncertzālēm iekšā.

starp citu, tā kā tavs trips ir diezgan tuvu, iesaku austeri nevis pasūtīt pa pastiem, bet pirkt pie iebraukšanas pilsētā, viktorijas tfl kasēs (dzelzceļa stacijas lielajā foajē, nevis metro stacijā) parasti nav baigās rindas, vismaz ap to laiku, kad iebrauc no airbaltic rīta reisa. papildināt austeri ērtāk ir mazākapmeklētās metro stacijās, kur nestāv rindas uz biļešu automātiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]perkons
2015-03-27 13:39 (saite)
Aha, ņemsim zināšanai, paldies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?