Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead -

Jun. 27th, 2017 10:51 pm

blāķis par brīnumsievieti.

Tags:

8 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]saccharomyces
Date:June 27th, 2017 - 11:13 pm
(Link)
vai Tev netraucēja tas, ka beigās Diānas motivācija tika teju reducēta uz romantisko mīlestību kā mobilizējošu faktoru, pametot novārtā daudzas citas potenciāli nozīmīgas attiecības ar cilvēkiem? (reku, es diez vai noformulēšu precīzāk kā rakstā) man likās nedaudz bēdīgi, jo atkal tomēr atražojas stereotips par emocionālajām, romantiskajām sievietēm, un, piemēram, bez tā flešbeka uz stīva varonīgo runu par dienas glabāšanu ar stulbo, garāmejošo "I love you", mierīgi būtu varējuši iztikt. (man gan tik un tā filma kopumā likās forša un mīlīga)
From:[info]penny_lane
Date:June 27th, 2017 - 11:19 pm
(Link)
es it kā to mēģināju iestūķēt vismaz vienā rindiņā par romantiku samsing samsing. bet rakstu paskatīšu.
From:[info]saccharomyces
Date:June 27th, 2017 - 11:22 pm
(Link)
ai, tas vairāk bija tāds personisks jautājums, mēģinājums saprast, vai es tiešām nenormāli pārspīlēju, kad biju ar to nemierā šai filmā (mīļotais teica, ka nesaprot, par ko runāju, tad ilgi skaidroju, vēlāk šito rakstu atrada viņš, tā ka laikam bija tomēr sapratis)
From:[info]deloveja_kundze
Date:June 28th, 2017 - 01:18 am
(Link)
Man liekas, par šo punktu jāskatās, kā būs tālāk. Viens no Diānas superspēkiem ir cilvēciska spēja just, tostarp bezrobežu mīlestību pret visiem, jāskatās, vai viņi to noreducēs tikai uz šo vai nākamajā reizē viņa draudzēsies ar vecmāmiņām un ies empowerot bērnudārza meitenes
From:[info]penny_lane
Date:June 28th, 2017 - 08:57 am
(Link)
uz bērnudārzmeitenēm es naudu neliktu. bet paskat, paskat, es nepieminēju armiju. episko serčiku ar ne, bet tam man vnk pietrūka vietas.
From:[info]saccharomyces
Date:June 28th, 2017 - 01:41 pm
(Link)
es tā arī sapratu, ka beigās jau ar mīlestību ir domāta tāda cilvēkmīlestība, bet nuuuu, tad varēja iekļaut tajā flešbekā jebko, kas par šo liecinātu, atsaukt atmiņā draudzības un sajūsmu par cilvēku īpatnībām, nevis tikai stīvs atmiņās, stīvs fočenēs, citādi tas īstenībā īsti nenolasās. sevišķi kaitinoši man likās tas, ka viņa uz grupas(!) foto oriģināla atsūtīšanu reaģēja ar "thank you for bringing him back to me", it kā pārējie 3 komandas biedri/draugi būtu pilnīgi nenozīmīgi (laika rāmis liek domāt, ka ap to laiku viņiem arī jau tā kā būtu jābūt mirušiem no vecuma). likšu cerības uz nākamo, ka patiešām salabos šo nepilnību. vecmāmiņas ftw, ha!
From:[info]f
Date:June 28th, 2017 - 09:02 am
(Link)
man arī te pavīdēja doma, kā gan tagad lai skatās kopā filmas par sievietēm, un tad es attapos, ka es taču filmas par vīriešiem (vai kur viena sieviete starp vīriešiem) skatos un nepīkstu, ka "aij, tā jau džeku filma".

p.s. bet vai tad džesika džounsa nebija spēcīgāka uzvara? turklāt, nākamo sezonu plāno uzņemt vispār tikai sievietes.

From:[info]deloveja_kundze
Date:June 28th, 2017 - 11:24 am
(Link)
bija, bet mērogs atšķiras. seriālos vispār daudz sievietes pie režijas un veidošanas, jo tas neskaitās tik prestiži/nopietni kā Holivudas blokbāsteri.