Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead -

Jun. 17th, 2016 10:01 am

kaut kad solīju iekopēt labākos latvietes karmas citātus. papildu iemetīšu vēl citus dārgakmeņus.




 LATVIETES KARMA -
Prasīt naudu jaunai blūzītei ir kauns, bet atsakoties pieņemt naudu, sieviete atsakās pieņemt dzīvības enerģiju. Tas arī ir iemesls, kāpēc vīrietis nepietiekami pelna- sieviete neko neprasa. 

 -Būt skaistai, tas ir sievietes pienākums. Sieviete nedrīkst domāt – ja mani mīl, tad mīlēs arī manu iekšējo skaistumu. Tev tikai liekas, ka vīrietis neievēro tavas ataugušās matu saknes un mūžīgos džinsus. Tici man, tavs vīrietis pamana tavas matiņiem klātās kājas.

 -Sievietei vīrietim padomi jādod intuitīvi. Gudrs vīrietis vienmēr ieklausīsies sievietes padomā, arī tad, ja tam nebūs nekāda loģiska pamatojuma.

 -Sievietei nepieciešams radoši pašrealizēties, vienalga, vai tā ir mājas iekārtošana, dārza kopšana, tortes dekorēšana, zīda apgleznošana vai sieviešu kluba organizēšana.

 -Mums jāpiedod saviem pāridarītājiem un jāsaprot, ka paši šos cilvēkus esam izvēlējušies kā skolotājus. Tu pati pirms dzimšanas biji devusies pie sava bijušā vīra un teikusi viņam: Lūdzu, nākamajā dzīvē esi mans skolotājs. Pazemo mani, moki mani, liec man paniski baidīties no tevis, izvazā pa tiesām, atņem man bērnus, dari man pāri!

 -Mīlējoties sievietē ienāk vīrišķā enerģija, kura tiecas pacelties uz augšu, bet sievietes spirālei ir jāapvij šis stabs, pieturot un paceļot to uz augšu. -Ja dodies uz darbu lai pelnītu naudu, tu zaudē savu sievišķību, jaunību un prieku dzīvē. Lai saražotu vienu vīrišķās enerģijas vienību, mums jāiztērē trīs sievišķās enerģijas vienības.

 -Sievišķo enerģiju mēs īpaši uzņemam, staigājot garos, kuplos svārkos. Kā zināms no vēstures, sievietes bikses sāka valkāt nosacīti nesen sieviešu cietumā, kamēr mūsu ciltsmātes tūkstošiem gadu staigāja kuplos svārkos, jo zināja, ka, svārkiem kustoties, rodas tā sauktie vērpes lauki, kas taisnā ceļā iekļūst sievietes pamata čakrās. Valkājot bikses, mēs aizveram galveno enerģijas avotu! 

 · Valkājot svārkus, mainās hormonālais fons - vieglākas un īsākas mēnešreizes, lēnāk aug apmatojums, mazākas garstāvokļa maiņas, uzlabojas ādas un matu stāvoklis. 

 · Parādās vēlme vairāk nodarboties ar sievišķīgām lietām, rokdarbiem, iepatīkas ikdienas mājas darbi un sadzīviski pienākumi. (..) 

tagad dažas pērles no sieviešžurnāliem: 
 BUD BLOOM BLOSSOM/ MATKA
 Vai zini, kāpēc viss plaukst un pumpurojas? Asni, saknītes, ziedi? Lai uzziedinātu tavu maksti un vagīnu vistiešākajā šī vārda nozīmē. Ir kāds skaists rituāls, kā uzpūst makstij siltu, smaržīgu elpu. Rituāls ir vienkāršs: Vissarežģītākā daļa būs sameklēt no dabiska materiāla darinātu krēslu ar caurumu vidū. Vislabāk būtu, ja šo maģisko caurumu tev palīdzētu pagatavot kādas stipras, mīļas rokas. Atrodi katliņu. Ņem ziedus pēc savas izjūtas, taču neaizmirsti, ka tavas ziedlapiņas tur ir sevišķi maigas. Novelc biksītes, uzvelc garus svārkus, paņem savu mīļāko grāmatu vai uzliec dziesmu, novieto katliņu zem krēsla, pārbaudi tvaiku- atceries, ka tava puķe ir ļoti jūtīga, tāpēc nesēdies tvaikam virsū un nepaver ziedlapiņas, pirms neesi pārliecinājusies, ka neapplaucēsies. Veic procedūru 20 – 30 minūtes. Pēc procedūras dodies gultā atpūsties. Vari sevi arī paijāt. 

 Uģis Kuģis  
*Sievietes lielākais ienaidnieks ir stulbuma baktērijas. Tās pēkšņi ierodas galvā, inficē, un sieviete burtiski jūk prātā. Tāpēc sievietei vajag blakus stipru vīrieti, kas spēj viņu savaldīt, ierobežot, atgriezt realitātē. 

 *"Sieviete pēc seksa uzreiz skrien mazgāties, viņa jūtas netīra, bet vīrietis- tūlīt aizmieg. 

 *Labākā joga ir nevis pati joga, bet mājas sakārtošana. Vēl viena sievietes gudrība- viņām nav jāiet uz fitnesa zāli, lai tievētu – to dara tikai nelaimīgas meitenes. Sieviete kļūst resna tikai tad, kad viņu nemīl, un viņa norij savas emocijas. Ja sieviete ir laimīga, viņa gatavo ēst citiem. Jā, daudzas skrien, iet uz sporta zāli, bet gudra sieviete notievē, gatavojot ēst vīrietim. Viņa pretī saņem tādu mīlestību, ka pati nemaz neēd.
Tags:

8 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]mazeltov
Date:June 17th, 2016 - 10:20 am
(Link)
Man liekas, ka no šitā hanna neaizbēgs.
From:[info]penny_lane
Date:June 17th, 2016 - 10:47 am
(Link)
:D
From:[info]chimera
Date:June 17th, 2016 - 10:25 am
(Link)
vsp laba grāmata, kuru dāvināt kādai sievietei, ar kuru stāsta formālas (kas paģēr dāvanu), bet ļaunprātības pilnas attiecības. nepatīkamai kolēģei. skolotājai. radiniecei.
From:[info]chimera
Date:June 17th, 2016 - 10:27 am
(Link)
(varbūt tāpēc ir topā, nez)
From:[info]bljanna
Date:June 17th, 2016 - 10:32 am
(Link)
Zini, es tiešām nespēju iedomāties, ka šī grāmata ir tik traka. Nopietni.
From:[info]jff
Date:June 17th, 2016 - 12:22 pm
(Link)
Izlasīju citātus, vispirms uz brīdi zaudēju gaismu, un nu esmu neziņā par to, kā dzīvot tālāk.

Jo šī ilgstoši bija pirktāko grāmatu #1, tātad, ejot pa ielu, gandrīz visām pretīmnācējām ir šādas domas galvā.
From:[info]dumshputns
Date:June 17th, 2016 - 01:57 pm
(Link)
Nu šitas ir tāds, ka Islāms varētu nākt mūs atbrīvot.
From:[info]hurt
Date:June 18th, 2016 - 08:41 am
(Link)
Šis liek man šausmās pārakmeņoties.