Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead -

Jan. 10th, 2016 03:59 pm 40 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]panacea
Date:January 10th, 2016 - 07:17 pm
(Link)
man kā reizi vienīgā nelāgā pieredze ir ar latviešiem. ok, es īsti nezinu, kāda tautība bija padsmit-gadīgam puikam biķernieku mežā, kas ar savu erektēto locekli metās man virsū, bet kad es viņam bļāvu latviski virsū, ka izsaukšu policiju un lai atpišās, tad saprata un aizbēga.

toties šajā sakarā, kas mani papildus reāli šokēja, bija, kad es atstāstīju šo gadījumu vienam savam vīrieškārtas draugam, kas bija ārzemju latvietis it kā, līdz 14 gadiem audzis zviedrijā, pēc tam latvijā. bet viņš tikai pasmējās un teica, ka tam čalītim tikai hormoni uzdevuši, nekas taču traks nebija noticis. aha, čalītis man rāva nost bikses un gribēja reāli izvarot. bet, klau, tas taču nekas traks -- man taču jāakomodē augošu pusaudžu trakie hormoni un viņu izvarošanas vēlmes? likās, ka pats draugs ir vnk idiots.
From:[info]virginia_rabbit
Date:January 10th, 2016 - 07:38 pm
(Link)
bet, protams, pusis kā kumeļš, a tu kā tāda mīzene.
From:[info]panacea
Date:January 10th, 2016 - 08:05 pm
(Link)
brr, lai gan saprotu ironiju, negribu, lai šis paliek kā pēdējais teikums - nē, sīkais perdelis bija kretīns un idiots, kas tik vien spēja kā aiz koka aizslēpies aizmuguriski uzbrukt. kad es viņu nogrūdu nost un sāku kliegt virsū, tad visa vīrišķība fakin noplaka un viņš palika par debīlo perdeli, kas nozuda krūmos. ceru, ka tāda bilde viņam arī palikusi smadzenēs, kā nevarīgam kretīnam.
From:[info]virginia_rabbit
Date:January 10th, 2016 - 08:08 pm
(Link)
varbūt slims cilvēks. man no visiem uz pedofīlu laikam vismazākās dusmas, lai gan vislielākā trauma.
From:[info]panacea
Date:January 10th, 2016 - 08:20 pm
(Link)
nea, man bija kaut kur 20 tai laikā, viņš bija jaunāks par mani, tā ka pedofīlija tur nevarēja sanākt.
From:[info]virginia_rabbit
Date:January 10th, 2016 - 08:21 pm
(Link)
es saku slimība, nevis pedofīlija. pedofīls bija man.
From:[info]panacea
Date:January 10th, 2016 - 08:31 pm
(Link)
jā, būtu interesanti izpētīt, kāpēc viņi tā dara (mož, ka ir kkur jau pētīts). gan jau, ka pašiem kaut kāda trauma. es kā reizi nesen noklausījos par shaming un ka visbriesmīgākie serial murderers parasti ir bērnībā tik briesmīgi pazemoti, ka jūtas miruši -- ka viņi iekšā ir piebāzti ar salmiem vai virvēm, ka viņi nav cilvēki, ka ir labākajā gadījumā kaut kādi zvēri. un ka viņi slepkavo tāpēc, ka vēršot ieroci pret cilvēku viņi momentā var aizstāt to pazemojumu un kaunu ar milzīgu varas sajūtu. tik milzīgu, ka pat cietums un iespējama pašu nāve ir mazsvarīga (jo ko gan nozīmē nāve, ja viņi jau tā ir miruši?).

ai mīn, serial murderers bija visekstrēmākais pazemojuma gals, bet pakļaut sievietes, pazemot seksuāli, dabūt instantu varas gratifikāciju -- izklausās līdzīgi. hm.

a kas notika ar to pedofilu? viņu noķēra? izklausās reāli šausmīgi :(
From:[info]virginia_rabbit
Date:January 10th, 2016 - 08:37 pm
(Link)
viņš jau bija sēdējis, un mana ģimene uzrakstīja vēl vienu sūdzību policijai, bet ar mani viņam nekas nebija sanācis, tāpēc par to neielika, droši vien kopējai uzskaitei pierakstīja un gan jau vēlāk ielika. sliktākais bija, ka mans tēvs viņu noķēra un dusmās sadeva ļoti pa muti, tas man šīs atmiņas vēl vairāk saasināja. un es vairākus mēnešus jutos horrible. un joprojām reizēm paliek pretīgi, kad dzirdu bikšu rāvējslēdzēja skaņu.
From:[info]oblica
Date:January 11th, 2016 - 09:14 am
(Link)
Tā slimība 99% skar tikai vīriešu lkm. Neesmu dzirdējusi, ka Biķernieku mežā vazātos uzglūnošs un vīriešus izdrāzt kārs babulis, lai gan ilgi tur blakus nodzīvoju.
From:[info]virginia_rabbit
Date:January 11th, 2016 - 09:36 am
(Link)
nu sievietes mēdz toties vajāt bijušos un tml
From:[info]krii
Date:January 11th, 2016 - 10:17 am
(Link)
Vīrieši arī mēdz vajāt bijušās.