23 November 2015 @ 07:25 pm
par cukuru  
Tikko, liekot cukuru pie kakao, kas ir gandrīz vienīgais cukura izmantošanas veids, kādu piekopju, secināju, ka šis cukura iepakojums man ir jau vairāk, nekā gadu, un tas, savukārt, man radīja teorētisku interesi: cik ilgā laikā jūs izlietojat cukura paku?

Man nav arī cukurtrauka: cukurs vispār ir tikai ciemiņiem un gatavošanai, un, kakao, bet to es dzeru reti. Žēl, ka tas neko neliecina par manu reālo cukura pātēriņu uzturā, jo es ēdu daudz saldumu un dzeru kolu. (šodien esmu izdzērusi trīs bundžiņas un apoēdusi milzīgu kēksa gabalu).
 
 
( Post a new comment )
zan[info]zan on November 23rd, 2015 - 07:37 pm
Mājās cukura nav. Diemžēl tas neattur laiku pa laikam sarīties kūkas kafejnīcā :(
(Reply) (Link)
ravejsledzejs vīriešu biksēs[info]ravejsledzejs on November 23rd, 2015 - 07:43 pm
Man cukurs mājās ir kā garšviela. Citādi to lieto mamma un ciemiņi.
(Reply) (Link)
[info]unpy on November 23rd, 2015 - 07:43 pm
Apmēram 1kg mēnesī, tiesa gan, tas atspoguļo manu reālo cukura patēriņu uzturā diezgan precīzi, jo saldumus neēdu gandrīz nemaz(pussauja konfekšu vai šokolāde reizi trijos mēnešos), konditoreju nepatērēju gandrīz nemaz(kūkas gabals reizi pusgadā) un visi tie kolveidīgie izstrādājumi nepatīk(lai arī gadās uzdzert vai šķaidīt ar šiem alkoholu).
(Reply) (Thread) (Link)
[info]unpy on November 23rd, 2015 - 07:48 pm
Tputi, tā iet, ka pasteidzās, kaut kā šķita par daudz, es taču tik bieži to cukuru nepērku:)) Paskatījos pierakstos - 1kg 3 mēnešos tomēr:))
(Reply) (Parent) (Link)
adele_varbut[info]adele_varbut on November 23rd, 2015 - 10:35 pm
Ilgu laiku dzīvoju bez cukura vispār, ēdu gan visādus saldumus. Bet tad nopirku paku laikam tāpēc, ka vajadzēja kaut kādai receprei, un tā nu viņa stāv kādu laiku tikpat kā nelietota.
(Reply) (Link)
--[info]ripp on November 24th, 2015 - 12:32 am
ja nenāk ciemiņi, a. neuznāk kakao posms un man neuznāk kūku cepamais, tad kilograms cukura var stāvēt teju bezgalīgi. bet, reizi mēnesī/reizi dažos mēnešos man uznāk kūku cepamais vai a. sāk dzert kakao. ciemiņi retāk. tad cukurs var beigties visai strauji.
(Reply) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on November 24th, 2015 - 01:46 pm
Es nelietoju cukuru vispār, bet reizēm, kad cepu braunijus tad viena cukura paka aiziet diviem brauniju cepieniem (jo tajā receptē jāliek krūze cukura). Bet braunijus cepu reti.
(Reply) (Link)