23 November 2015 @ 07:25 pm
par cukuru  
Tikko, liekot cukuru pie kakao, kas ir gandrīz vienīgais cukura izmantošanas veids, kādu piekopju, secināju, ka šis cukura iepakojums man ir jau vairāk, nekā gadu, un tas, savukārt, man radīja teorētisku interesi: cik ilgā laikā jūs izlietojat cukura paku?

Man nav arī cukurtrauka: cukurs vispār ir tikai ciemiņiem un gatavošanai, un, kakao, bet to es dzeru reti. Žēl, ka tas neko neliecina par manu reālo cukura pātēriņu uzturā, jo es ēdu daudz saldumu un dzeru kolu. (šodien esmu izdzērusi trīs bundžiņas un apoēdusi milzīgu kēksa gabalu).
 
 
( Post a new comment )
[info]unpy on November 23rd, 2015 - 07:43 pm
Apmēram 1kg mēnesī, tiesa gan, tas atspoguļo manu reālo cukura patēriņu uzturā diezgan precīzi, jo saldumus neēdu gandrīz nemaz(pussauja konfekšu vai šokolāde reizi trijos mēnešos), konditoreju nepatērēju gandrīz nemaz(kūkas gabals reizi pusgadā) un visi tie kolveidīgie izstrādājumi nepatīk(lai arī gadās uzdzert vai šķaidīt ar šiem alkoholu).
(Reply) (Thread) (Link)
[info]unpy on November 23rd, 2015 - 07:48 pm
Tputi, tā iet, ka pasteidzās, kaut kā šķita par daudz, es taču tik bieži to cukuru nepērku:)) Paskatījos pierakstos - 1kg 3 mēnešos tomēr:))
(Reply) (Parent) (Link)