path ([info]path) rakstīja,
@ 2004-12-27 10:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
graamata :)
vakar saaku lasiit viiram Ziemassveetkos uzdaavinaato graamatu "Da Vinchi kods" - baigi labaa! Sen nebiju taa aizraavusies. Pa vakaru izlasiiju pie 200 lapaam un, ja nebuutu shodien jaaiet uz dabu, buutu lasiijusi visu nakti. Kaa vecajos labajos laikos. Tieshaam - pa ilgiem laikiem manaas rokaas tikusi graamata, kas ir nevis labs liidzeklis aizmigshanai, bet kaut kas baigi aizraujoshs! :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kakje
2004-12-27 13:00 (saite)
aha, mani arii aizraava..... nu taa, ka nevareeju apstaaties... ar domu - tagad liidz nodaljas beigaam, un tad guleet... un taa ljoti, ljoti daudzas nodaljas peec kaartas... un taa liidz riitam...:) .... vnk apeedu to graamatu... :)

(Maashele teica, ka "Enģeļi un dēmoni" arii esot jaalasa (autors tas pats un it kaa turpinaajums Kodam) un Toms Henks buus galvenajaa lomaa filmai .... ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]path
2004-12-27 13:15 (saite)
jaa, a tur taas nodaljas tikiisas, ka liekas - ai, veel vienu tak var izlasiit, un tad veel vienu un veel... Un tikai saldaa miegaa guloshais viirs blakus un raadiijums uz pulkstenja lika sadzirdeet sapraata balsi un veert to graamatu ciet :)) Bet vienalga veel peec tam kaadu pusstundu mociijos bez miega un domaaju - vareeja tachu veel mieriigi lasiit! :)

Jaa, "Engeli un deemoni" un tad veel "Maldu zona" - tiem arii buus jaakjeras klaat :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?