pastkartes ([info]pastkartes) rakstīja,
@ 2008-12-06 10:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:rīts
Mūzika:The National - Friend of Mine

Philosophy Bites
Šodien septiņos no rīta saņēmu 5 Kortāsara darbus (trīs stāstu / miniatūru krājumi, romāns un dzejas izlase) un Borhesa intervijas. Gaidu vēl divas paciņas - vēl vienu Kortāsara romānu un Bunjuela komplektu ("Los Olvidados", "The Criminal Life of Archibaldo Cruz" un "El").
Patiesību sakot, pamosties septiņos divdesmit, atvērt durvis pastniekam, neaizmigt un līdz deviņiem lasīt stāstus, kamēr logs ir norasojis, bet aiz tā joprojām rīta pelēcība, ir patīkami.
Šodien jāsāk eseja par Ruso otro diskursu un Hobsa "Leviatānu". Pēc pārslēgšanās uz Apple produktu ir mazliet vieglāk sākt strādāt. Jo dators, teksta redaktoru atverot, nesastingst uz pusotru minūti.
Lai arī Jums ir jauka sestdiena.

Pārlasot šo ierakstu, katrā rindiņā atradu norādes uz kaut ko tādu, kā izlasīšana cita cilvēka žurnālā izraisītu saviebšanos no pretenciozitātes sajūtas. Literatūras apraksts, lasīšana, kamēr aiz loga "pelēcība", filosofi un Apple. Bet nav tik traki, ticiet man.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kants
2008-12-06 13:39 (saite)
tieši otrādi - fisas tās ir pašas labākās lietas. ja tu lasītu kaut kādu personālvadības mācību grāmatu, par ko pēc tam saulienā dienā, sēžot istabā pie veca pīšļā mocītos rakstīt - nu, tas diez kas lasāms salīdzinoši nešķistu.

(Atbildēt uz šo)


[info]mandra
2008-12-06 17:01 (saite)
izklausās tā, it kā tev mācību trimda būtu mazliet ieilgušas lauku brīvdienas. nu zini, kad brīvlaikos brauc uz laukiem no visa un visiem atpūsties, daudz lasīt, agri celties, sakārtoties.

(Atbildēt uz šo)


[info]dienasgramata
2008-12-06 18:25 (saite)
vai tiešām šis? -

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pastkartes
2008-12-06 19:11 (saite)
Tas pats.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hamish
2008-12-06 19:12 (saite)
Jajau cilvēks klausās The National, tad jau viss kārtībā.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?