Otīlija ([info]otily) rakstīja,
@ 2009-08-16 13:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jautājums virtuves guru/iem
Tā nu sanācis, ka no laukiem ienākušies gana liels daudzums cukurīšu (āboli), esmu dzirdējusi, ka šo ābolu šķirni negatavo ziemas pārstrādei. Vai tas tā ir? Un ja gadījumā tas tā nav, tad kā tos gatavo?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]otily
2009-08-16 18:17 (saite)
Receptes?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tante
2009-08-16 18:51 (saite)
marmelādei mizotus, atsēklotus ar cukuru un drusku citronu sulas vāra uz mazas uguns bez vāka bieži maisot, kamēr biezs pa riktīgo..

cukātiem mizotus un var arī nemizotus, atsēklotus, sagrieztus gabalos pārkaisa ar cukuru un divreiz dienā apmaisot iztur vaļējā traukā, kamēr sulu izdalījuši (kādas 2-3 dienas)- lieko sulu pusi nolej, pārējo burkās leskapī - cukātus izmanto konditorejā un arī tāpat ir garšīgi..:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]otily
2009-08-16 19:34 (saite)
uz cik daudz āboliem cik daudz cukuru un citrona sulas marmelādei liec?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tante
2009-08-16 19:45 (saite)
oj, mīļā - es āboliem svaru nekad nezinu..:( es vienmēr tik uz aci un Čuju un Ņuhu šitādus štruntus vārījusi esmu..:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?