tante ([info]tante) rakstīja,
marmelādei mizotus, atsēklotus ar cukuru un drusku citronu sulas vāra uz mazas uguns bez vāka bieži maisot, kamēr biezs pa riktīgo..

cukātiem mizotus un var arī nemizotus, atsēklotus, sagrieztus gabalos pārkaisa ar cukuru un divreiz dienā apmaisot iztur vaļējā traukā, kamēr sulu izdalījuši (kādas 2-3 dienas)- lieko sulu pusi nolej, pārējo burkās leskapī - cukātus izmanto konditorejā un arī tāpat ir garšīgi..:)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?