01 March 2011 @ 09:58 am
 
šorīt atskārtu, ka mana frendliste palikusi bezizteiksmīga. agrāk emocijkrāsiņas ieviesa vacatio (un, protams, vēl daži - vairak gan periodiski), bet tagad arī tur tikai retu reizi parādās tas, kālab tika piedraugota. droši vien ar mani ir līdzīgi un droši vien tas skaidrojams ar to, ka skaistās vārdu spēles nāk ārā pašas no sevis tad, kad cilveki jūtas (iespējams arī ir) laimīgi vai nelaimīgi, jo galējās emocijas nokaitē nervu galus un visa pasaule šķiet dzīvošanas vērta un rada emocijas. pārējā laikā viss ir pelēks. ir bezizteiksme.
 
 
Garastāvoklis: so sad...
 
 
( Post a new comment )
zan[info]zan on March 1st, 2011 - 10:18 am
nu kmōn, es jau gan cenšos!
(kakraz tāda bļedstva iekšā, ka saturās visi)
(Reply) (Thread) (Link)
Spītniece[info]ocher on March 1st, 2011 - 10:25 am
tur tā lieta, ka bļectva ne pozitīvisms vai vienkārši iekšējās izjūtas par to, kā skaisti lietus ārā līst, vai kādas sajūtas pārņēma, kad biji kalnā, lai varu izjust Tavām acīm. nekā.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
zan[info]zan on March 1st, 2011 - 10:31 am
vakar rakstīju par pavasari, divas reizes!
(bet ok - bļedstva ir pārsvarā)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Spītniece[info]ocher on March 1st, 2011 - 10:36 am
:D :D :D es tak nevedu skorus un nesaku, ka pozitīvisma nav, man tikai pietrūkst tavu agrāko postu, lai arī zinu, ka droši vien nekad vairs nekas dzīvē nebūs kā agrāk. arī es ne.

Turklāt - Zan' pievaldi savus dēmonus - 1. nav jau runa TIKAI par Tevi, 2. runa ir vairāk par mani pašu. es, piemēram, zinu, ka alkogoļiks mani piedraugoja tāpēc, ka spēju iekšas izlikt uz āru izjūtu līmenī un samudrīt teikumus, kurus vidusmēra statistiskais pilsonis mēģinot saprast, izmežģa smadzenes. es pat neatceros, precīzāk atceros, bet izvēlos to nedarīt, kad bija pēdējais izjūtu posts. mans posts.
(Reply) (Parent) (Link)
Spītniece[info]ocher on March 1st, 2011 - 10:44 am
es vienkārīs vakar, nejauši tcerējos tevi videnē. to, cik skaisti rakstīji un to, ka es tiešām domāju, ka reiz uzrakstīsi grāmatu. un ja Tavi posti turpinātu būt tik krāsaini, grāmata sanāktu pati no sevis, pat rakstīt nevajadzētu. kaut tikai Tev, kaut arī nav jāizdod, nav nekas j\apierāda, tikai tev pašai.

un vispār - es vienkārši ilgojos! :*
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
zan[info]zan on March 1st, 2011 - 10:52 am
ai, mēs bijām jaunas un nesadrāztas videnē, tas arī viss.
skype vakarā?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Spītniece[info]ocher on March 1st, 2011 - 10:54 am
Jā, skyp vakarā.
(Reply) (Parent) (Link)