Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Obser Ver -

Jun. 26th, 2015 11:08 am

Paviršā vērotāja piezīmēs vēl jāpieraksta, ka Grieķijas sarunām vienmēr atrodas nākamais termiņš kurā "viss izšķirsies". Piemēram, šodien atkal termiņš ir rītdiena. Nez, ko tur var paspēt, ja naudu vajag uz 30. jūniju? Es grieķiem dotu naudu tikai pēc visu reformu apstiprināšanas parlamentā, kas kā saprotu, nemaz i sācies nav un nav arī skaidrs, vai kas tāds būs iespējams. Un arī tad vēl būtu kādu laiku jāpavēro, vai tie gudrinieki nebūs fikciju izstūmuši cauri.

Tags:

7 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]barbala
Date:June 26th, 2015 - 11:44 am
(Link)
Mani foscinē, ka Grieķijas mediji piekāpšanos ļauno aizdevēju prasībām sauc par valsts nodevību. Es domāju, ka pašapziņa turpmāk jāmēra grieķēnos.
From:[info]dooora
Date:June 26th, 2015 - 12:16 pm
(Link)
a savu galvu izvilkt no atejas slabo, ja?
stūlbeņu bars
From:[info]observer
Date:June 26th, 2015 - 12:25 pm
(Link)
re re, te nu viņš nāk, Lielais Strupceļš
From:[info]barbala
Date:June 26th, 2015 - 12:28 pm

drahma queen

(Link)
taču mūsu varenie civilizācijas šūpļa kārēji jau priecīgi līksmo, kā atzagriezīs savu veco, labo pašu drahmu.
From:[info]observer
Date:June 26th, 2015 - 12:33 pm

Re: drahma queen

(Link)
nebūtu to 300 mljrd, kuri nākamajā dienā visos balansšītos pārvērtīsies nullēm atbaidoši līdzīgā ciparā, varētu teikt, ka visiem šķitīs laimība sasniegta
From:[info]barbala
Date:June 26th, 2015 - 12:39 pm

Re: drahma queen

(Link)
atzīšu, ka pavirši esmu izturējusies pret mūsu kolektīvo reģionu, ja bija pierasts par turbulentajiem tricinātājiem uzskatīt līksmos spāņus vai vienmēr gatavos streikot pankus francūžus, kuriem (atšķirībā no) ir arī gana spēcīgas pašapgādes alternatīvas, tad mīļo grieķu nošļūkšana pa cauruli šādā līmenī šķita tāds smalks kumēdiņjoks.
From:[info]extranjero
Date:June 26th, 2015 - 12:43 pm
(Link)
Kādas reformas (kas patiesībā ir vēl lielāka izdevumu apgriešana) var taisīt pie teju pie 30% bezdarba? Ja līdz šim tās nav palīdzējušas, tad kāds pamats domāt, ka tās palīdzētu šoreiz?

Vienkārši dažiem eiro arhitektiem rūp eiro lepnums un gods, lai gan visiem jau sen ir skaidrs, ka eiro neder visām valstīm. Tāpēc stīvējas kā padomju laikos, kā oficiāli nodot pussabrukušo māju ekspluatācijā un pēc tam to klusām nojaukt. :D