oblica - man ir baža [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

man ir baža [7. Nov 2015|19:57]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kā ierasts, ceļojums uz HRG nobūkots tika jau jūlijā. Sekojot līdz, kas notiek šobrīd ar lidojumiem no/uz Ēģipti, man ir patiesa baža, ka reāli viss situeišns ir tik faking nopietns, ka jāsāk konservus gatavot.
Uz HRG lidoju regulāri - biju tur, kad uzspridzināja autobusu Tabā un kaut kāds tur grupējums pieprasīja visiem tūristiem pamest valsti (pāris lidsabiedrības atcēla lidojumus un ekskursijas Sīnajas pussalā), esmu bijusi vēlēšanu laikā, kad pilsētu ielās ir pastiprināta drošības kontrole, esmu bijusi, kad Kairā iet vaļā spridzināšanas un faiti, taču neatceros šādu citu valstu rīcību. Šobrīd ir nevis ieteikts mainīt maršrutus, rekomendēts nelidot, bet aizliegts. Pie kam arī no/uz HRG, kas vispār ir wtf? Un preses konferencē Kairā šodien tā arī nekas konkrēts netika pateikts.
Pāris dienas atpakaļ alkaida isisam īstu tuvību piedāvāja, krievi sāka uzlidojumus sīrijai, viena lidmašīna ar tūristiem nezināmu iemeslu dēļ nokritusi un aizliedz (!) lidojumus uz/no HRG un šarmu. Dzirdēju, ka briti savus tūristus daļēji izved ar kaut kādām bruņu (?) lidmašīnām, bet, iespējams, baumas.
Jā, šis kaut kā biedē.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]str
Date:7. Novembris 2015 - 20:09
(Link)
Kad lidojums?
Mož tomēr samainīt?
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:7. Novembris 2015 - 20:11
(Link)
Martā.
From:[info]unpy
Date:7. Novembris 2015 - 20:15
(Link)
Jēziņ, mūsdienu straujajā pasaulē līdz martam vēl pilnīgi visa situācija būs n reizes mainījusies un, iespējams, Hurgadā būs drošāk, nekā Liepājā.
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:7. Novembris 2015 - 20:19
(Link)
Uz to arī ceru, jo bērns tās ikgadējās āfrikas gaida trakāk kā visas pasaulez Zsvētku vecīšus un zobu fejas kopā ņemtus.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:7. Novembris 2015 - 20:35
(Link)
Iespējams, bet ir pamats domāt, ka nē.

Šobrīd panika ir ne jau tik daudz, ka teroristi uzlaida gaisā vienu lidmašīnu. Tas varētu notikt jebkurā vietā un valstī. Bet tas, ka beidzot rietumiem pieleca, ka šīs valstis ir līdz kaulam korumpētas un nevar ticēt nevienam viņu solījumam.

Jo pēc šīs avārijas būtu sagaidāms, ka jebkurā lidostā notiek stingra izmeklēšana un kontrole bez atlaisām. Tikai ne Ēģiptē, kur no vienas puses imitē darbību, bet no otras puses tiek prasīti £20 kukuļi, ja lidotāji grib iziet kontroli "pa ātro", t.i., bez kontroles.

Ja pazudīs tūristi, tad šīs vietas iegrims smagā ekonomiskā krīzē, no kuras būs grūti izrauties. Iespējams, ka arī martā nevis mēs brauksim uz turieni, bet no turienes pie mums brauks jauni bēgļi.
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:7. Novembris 2015 - 21:36
(Link)
Nja. Un, jo lielāka nabadzība (kas līdz ar tūrisma nozares izputēšanu Ēģiptē būtu vnk nenormālos apjomos), jo dusmīgāki cilvēki, jo vairāk iespēju radikāļiem lielākus pulkus savaņģot.
[User Picture]
From:[info]nova
Date:8. Novembris 2015 - 09:26
(Link)
es domāju, ka laiks meklēt citas siltuma alternatīvas
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:8. Novembris 2015 - 11:43
(Link)
Bet pagaidām neviens naudu par marta ceļojumu atpakaļ nedod.
From:[info]eermaniitis
Date:8. Novembris 2015 - 13:02
(Link)
muahaha - pirmās pasaules problēmas ;) netiks kaut kur aizbraukt ;)
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:8. Novembris 2015 - 14:45
(Link)
Esi dzirdējis, ka lasīt un izlasīt dažreiz nav viens un tas pats? Es rakstīju par to, ka situācija ir daudz nopietnāka, nekā mēs spējam iedomāties, nevis par to, ka nedēļu nevarēšu tusēt pie baseina.
[User Picture]
From:[info]tvarj
Date:8. Novembris 2015 - 18:23
(Link)
tak skauž vienkārši
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:8. Novembris 2015 - 20:20
(Link)
Besī.