oblica - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

man ir baža 7. Nov 2015|19:57

oblica
Kā ierasts, ceļojums uz HRG nobūkots tika jau jūlijā. Sekojot līdz, kas notiek šobrīd ar lidojumiem no/uz Ēģipti, man ir patiesa baža, ka reāli viss situeišns ir tik faking nopietns, ka jāsāk konservus gatavot.
Uz HRG lidoju regulāri - biju tur, kad uzspridzināja autobusu Tabā un kaut kāds tur grupējums pieprasīja visiem tūristiem pamest valsti (pāris lidsabiedrības atcēla lidojumus un ekskursijas Sīnajas pussalā), esmu bijusi vēlēšanu laikā, kad pilsētu ielās ir pastiprināta drošības kontrole, esmu bijusi, kad Kairā iet vaļā spridzināšanas un faiti, taču neatceros šādu citu valstu rīcību. Šobrīd ir nevis ieteikts mainīt maršrutus, rekomendēts nelidot, bet aizliegts. Pie kam arī no/uz HRG, kas vispār ir wtf? Un preses konferencē Kairā šodien tā arī nekas konkrēts netika pateikts.
Pāris dienas atpakaļ alkaida isisam īstu tuvību piedāvāja, krievi sāka uzlidojumus sīrijai, viena lidmašīna ar tūristiem nezināmu iemeslu dēļ nokritusi un aizliedz (!) lidojumus uz/no HRG un šarmu. Dzirdēju, ka briti savus tūristus daļēji izved ar kaut kādām bruņu (?) lidmašīnām, bet, iespējams, baumas.
Jā, šis kaut kā biedē.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.