ny ([info]ny) rakstīja,
@ 2008-03-15 04:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
...
vakar Jensa Lekmana koncerta laikaa es iepazinos ar savu liigavu. Apiirentlii, izraadaas vinja ir diezgan big Austraalijaa. Keita izskataas shitaa:


Shii ir vinjas maajas lapa: http://katebradley.com.au
Vinja kaut kad brauks uz Latviju, bet es braukshu pie vinjas uz Austraaliju. Mees tiksimies reizi pa paaris gadiem un muusu miilestiiba buus nebeidzama... Vai ne...
SXSW daarza balles ljoti gribeetos izbaudiit kopaa ar draugiem. Clare & The Reasons skumiigaas miilas dziesmas mazaa pagalmaa, 10it cilveeku ielenkumaa vakar bija kaut kas neaprakstaams. Shodien uz Yo La Tengo daarza balli bija atnaakushi daudz vairaak cilveeki, bet vienalga, klausiities muuziku +35 graadu karstumaa daarzaa, eenaa, un pie tam, ja to speelee grupas, kuras speeleesim priekshaa mazbeerniem, ir kaut kas... Es shodien, starp citu, uzzinaaju, ka jeedzienam "cold wind" eksistee arii preteejaais variants "Hot wind" un galvoju, ka nekur Eiropaa neviens no jums to pat ne Tuvu nav sajutis. Pirms saulrieta sheit bija tik nenormaali sutiigs un puuta karsts veejsh. Burtiski.
Es shodien redzeeju vienu no labaakajiem koncertiem kaadu vispaar esmu redzeejis. Yael Naim ir kaut kas tik neaprakstaami skaists un skumjsh reizee, ka buutu gatavs vinju apskaut un nelaist valjaa, ja vien vinjai buutu kaada interese par mani. Vinjas klavieru tehnika savienota ar franchu sintezatoriem un beernishkjiigumu ir vairaak par "kaut kas"...
Un lai arii uz The Rascals bija atnaacis pats Lightspeed fuckin' idiot +40 graadu karstumaa pizhiks galvaa chok chok chok mastrubator Champion, Mailzs savaa Liama Galahera gaitaa nofotgraafeejies uz meiteneem, pienaaca nevis pie Lightspeed fuckin' idiot +40 graadu karstumaa pizhiks galvaa chok chok chok mastrubator Champion, bet pie manis, vaicaadams - So, how was it? It was right, es vinjam atbildeeju. And it WAS right.
Ar labu nakti.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sveetaa_seeta
2008-03-15 18:34 (saite)
keita ir glīta dūdiņa

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?