ny ([info]ny) rakstīja,
@ 2004-10-07 18:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:PAMODIES
Mūzika:Elvis Costello - North LP


***
Kaut kur taalumaa uz apbriinojamajiem ION plashu bendeetaajiem, kas kljuvushi par NLO cieniigiem ienaidniekiem manam kakjim, Kostello klusi dzied:
See how the elements obey?
Eyes are blue
Skies are grey
Nothing I do can make you stay
I'm glad it will rain today;
plates sakraameetas, miegs paguleets, veel liidz galam jaanoskataas F. Trifo un tad iistie puikas bliezh speeleet diseni!
That this would be the last loving remark
You left me in the dark



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pika
2004-10-07 19:41 (saite)
Gribu, lai iisto puiku liktaas plates man glaasta ausis, ljoti.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2004-10-07 19:49 (saite)
izteeles glezna - ciiva laune staav manaa virtuvee un mazgaa plates. taaat kaa traukus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pika
2004-10-07 20:16 (saite)
Kaapeec gan ne? Pat mazliet pareizi, mierinaajumu mekleeju virtuves izlasee.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ny
2004-10-07 20:30 (saite)
tas ir diezgan viegli. uzkaap maajaas uz kaadas palodzes un klusi pie sevis padungo:
"Helping the kids out of their coats
But wait the babies haven't been born oh oh oh"!
Un tu redzeesi ausis glaastiisies gandriiz taapat kaa no puiku liktajaam plateem.
Bet ja godiigi, naakamo ne-virtuves izlasi piesakos iespeeleet no atbaidohajiem kakja biedeetaajiem es pats. Taa gan tieshaam nebuus virtuves izlase, jo virtuvee liidz shim esmu speejis paklausiities tikai un vieniigi Lambchop - AW'CMON/NO'YOUCMON (advance versijaa peernajos Ziemassveetkos, kad uz dienaam 4 biju pamests viens pats izplatiijumaa un no gjimeniski silti pievilciigaas Xmas noskanjas nebija ne veests pat vienam esot un pirmo reizi muuzhaa 24aa decembra riitaa tika noguleets eeters) un MOGWAI - ROCK ACTION (pirms daudziem gadiem lieldienaas, kad ar sharmu un ne mazaam, nedz arii iistaam meiteneem bijaam devushies uz Saulkrastiem, lai pavadiitu Lieldienu 5briivdienas un peekshnji uzsniga sniegs!. Jau piektdien ap 11:00 bijaam atpakalj siltajos Riigas dziivokljos un nebija ne meitenes, ne sharma, ne gjimeniskaas vienatnes sajuutas un kopaa ar pilniigo pastardienu aiz loga, shkjiet, vieniigo reizi post-rock skanjas NY mateerijai lika nedaudz pacelties augstaak par noteiktajaam normaam). Taatad no taa visa man pasham spriest, ka gjimeniskaa vientuliiba ne-sajuuta ir taa, ko mekleeju virtuvee un pat eedu labpraataak pie TV vai neeedu nemaz.
Nu ja, bet tas viss te ir uzrakstiits taapeec, ka izlasei (mix-tape) nosaukumu noteikti ir jaadod mirklii, kad taa top, vadoties no ieksheejaam un aareejaam apstaaklju sakritiibaam.
Peec Trifo nedaudz skumiigs praats.
Bet par mazgaashanu - jaapalasa Apollo ieteiktajaa "VIss par viniliem" - iisti nezinu, tas ir domaaju, ka uudeni tie vareetu arii nepanest. Kompaktdiskiem un DVD gan, laikam, nekaada ieveerojamaa skaade no mazgaashanas nevareetu atgadiities. Bet, varbuut, es muldos... :)
Veiksmiigu vakaru!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pika
2004-10-07 23:55 (saite)
Vakars, protams, peec Mushaboom kljuva makjeniit labaak, jaukaas, bet taa vai taa, ja dienaa skriets brangs kilometrs pa lapainaam nogaazeem un vieniigais, ko redzi un juuti ir tik daudzaas kraasainaas lapas, priekshaa skrienoshie, kuriem buutu veelams paauljot garaam, ritmiska solju dimdonja un nezheeliigaa ieelpa/izeelpa un peec tam taada ar ljengaam kaajaam un diivainu sajuutu deguna rajonaa, pati saaku domaat par nomironaashaam teejaam liidz, galiigi needusi, satieku Erbi, kura protams man shajaa jautaajumaa veikli atbalsta, un taa maajaas atgriezhoas ar maateru lakstiem. Savaaru teeju un tad malkoju, nonaaku pie secinaajuma, ka mazliet par traku. Un tad naak taa pretiigi pretiigaa garsha. Lai nu kaada nomierinosha teeja tikai ne maateru laksti/kaati vai sazin veel kas. Taa nav iistaa, nu nepavisam. Beigaas veel arii galva iesaapas un sekas juutams veel tagad, kad liidz guleetieshanai veel mazliet fizikas teorijas (pati sev paarmetu, kaapeec gan neuzmaniijos). Galiigi muljkjiigi.
Pie "Shoop shoop, shoop delang-e-lang ... You're a sweet sweet girl
It's a cruel cruel world" arii jauka uz palodzes staaveeshana un luukoshanaas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sveetaa_seeta
2004-10-07 20:03 (saite)
videejais teels taads sharmiigs

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?