ny ([info]ny) rakstīja,
tas ir diezgan viegli. uzkaap maajaas uz kaadas palodzes un klusi pie sevis padungo:
"Helping the kids out of their coats
But wait the babies haven't been born oh oh oh"!
Un tu redzeesi ausis glaastiisies gandriiz taapat kaa no puiku liktajaam plateem.
Bet ja godiigi, naakamo ne-virtuves izlasi piesakos iespeeleet no atbaidohajiem kakja biedeetaajiem es pats. Taa gan tieshaam nebuus virtuves izlase, jo virtuvee liidz shim esmu speejis paklausiities tikai un vieniigi Lambchop - AW'CMON/NO'YOUCMON (advance versijaa peernajos Ziemassveetkos, kad uz dienaam 4 biju pamests viens pats izplatiijumaa un no gjimeniski silti pievilciigaas Xmas noskanjas nebija ne veests pat vienam esot un pirmo reizi muuzhaa 24aa decembra riitaa tika noguleets eeters) un MOGWAI - ROCK ACTION (pirms daudziem gadiem lieldienaas, kad ar sharmu un ne mazaam, nedz arii iistaam meiteneem bijaam devushies uz Saulkrastiem, lai pavadiitu Lieldienu 5briivdienas un peekshnji uzsniga sniegs!. Jau piektdien ap 11:00 bijaam atpakalj siltajos Riigas dziivokljos un nebija ne meitenes, ne sharma, ne gjimeniskaas vienatnes sajuutas un kopaa ar pilniigo pastardienu aiz loga, shkjiet, vieniigo reizi post-rock skanjas NY mateerijai lika nedaudz pacelties augstaak par noteiktajaam normaam). Taatad no taa visa man pasham spriest, ka gjimeniskaa vientuliiba ne-sajuuta ir taa, ko mekleeju virtuvee un pat eedu labpraataak pie TV vai neeedu nemaz.
Nu ja, bet tas viss te ir uzrakstiits taapeec, ka izlasei (mix-tape) nosaukumu noteikti ir jaadod mirklii, kad taa top, vadoties no ieksheejaam un aareejaam apstaaklju sakritiibaam.
Peec Trifo nedaudz skumiigs praats.
Bet par mazgaashanu - jaapalasa Apollo ieteiktajaa "VIss par viniliem" - iisti nezinu, tas ir domaaju, ka uudeni tie vareetu arii nepanest. Kompaktdiskiem un DVD gan, laikam, nekaada ieveerojamaa skaade no mazgaashanas nevareetu atgadiities. Bet, varbuut, es muldos... :)
Veiksmiigu vakaru!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?