ny ([info]ny) rakstīja,
@ 2005-04-11 10:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:saule pamodina cilveeku
Mūzika:Astrud Gilberto - the essential LP + Elbow remix ep

On my way to the sun (ptfuu, wind) city
Pieljauju, ka neesmu vieniigais, kas a)pamodinaats tik shaushaliigi agri, jo saule, saule, b)poshaas uz veeju pilseetu gaidaamajaa nedeeljas nogalee.
Taa kaa pieljauju, ka b) attiecas veel uz kaadu, tad ir dazhi jautaajumi uz kuriem tiek gaidiitas izsmeljoshas atbildes, kas vareetu nodereet arii citiem, jo veeju pilseetaa peedeejo reizi esmu bijis shkjiet pirms gadiem septinjiem un gan jau viss tur ir mainiijies!
Vispirms, peec erbes_kurpes iereekjinaashanas auto sarakstaa shkjiet, ka ir veel 3 briivas vietas 2 and back muzikaalajaas auto mashiinaas. Jaagarantee jaukas sarunas ar Sharma kungu un jaaapmaksaa benziinizdevumi (2 mashiinas, katraa 4 cilveeki, taatad lielaa benziina summa tiek daliita uz 8, cik liela ta vareetu buut, lai reekjina kaads cits). Tie, kas brauks vienaa mashiinaa ar mani, dabuus MYLO essential mix, kas diezgan obligaati, gatavojoties ballei, katram jaapaklausaas arii maajaas esot (no www.bbc.co.uk/radio1 jaaieklikshkjina Dance un pie essential mix jaanospiezh klausiishanaas poga).
Bet nu par veeju pilseetu:
a) kaa ir ar TAXI pakalpojumiem? Vai kaads nevareetu ieposteet kaadu telefona numuru. Jaadomaa, ka veeju pilseetaa TAXI maksaa daudz leetaak, nekaa sheit.
b) a nice and cheap accomandation! Frika kaut kad teica par 7 ls no cilveeka. Ir interese par kaut ko apmeeram taadu - 1 istaba prieksh 3, 1 prieksh 2iem cilveekiem. Kursh hotelis ir noderiigaaks, njemot veeraa balles norises vietu?
c) diezgan ticama ir iespeejamiiba par dazhaadu atspirdzinoshu nieku izbeigshanos tieshi tad, kad tam nevajadzeetu notikt. Kur veeju pilseetaa ir kaads jauks diennakts veikals, kam piejaat likumus? :))
d) bez juuras un jokainiem pieminekljiem taas krastos, kas ir the best place for chill agraa sveetdienas priekshpusdiena?

Priecaashos par atbildeem! :)

ny

p.s. shkjiet, ka kaut kaa liidz ar jaunas nedeeljas saakumu, arii ir skaidrs how to start kicking the way through the summer:
izkataas, ka Oasis @ Hurricane un juunija beigu Roskildes gardumi ir apvienojami!!!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]frikadele
2005-04-11 11:41 (saite)
Ir viesnīca "Līva", kura maksā 10 latus divvietīga istaba. Tad es zinu, ka ir iespēja noīrēt dzīvokli ar neierobežotu cilvēku skaitu (kas tur paliek). Vēl ir iespēja arī palikt pie Līgas Liepniees-Liepniecītes par velti.
Gribētu braukt mašīna, bet man ir vēl pirms tam jāpaspēj uz teāri Liepājā (nezinu cikos jūs brauksiet).
Takši ir lētāki, jo pilsēta ir mazāka. Mazāki attālumi jāveic.
Diennaktī alkoholu var nopirkt pie Ričarda. Ar visādām garšiņām viņš pieved, kur vajadzīgs. Vienīgi buržujiem var rūpēt kvalitāte. To es negarantēju. Vēl ir veikals Krokuss, kurš strādā, bet tur mēdz nepārdot. Vairāk vispār nekas nestrādā vēlāk par vienpadsmitiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]astma
2005-04-11 11:50 (saite)
Pa īstam "ričards" nebūs liepājā sestdien. Viņam uz kaut kādām kāzām jāved. Būs, protams, aizvietotājs, bet pie tā dārgāk sanāk. Un nepiepisies kvalitātei - ja salej smukās pudžītēs, tad pat buržujiem būs gana labi.
Krokuss ir pavisam uz citu pusi un tālu, tālu. Ja paskatīsies zemāk, kartē ir norādīts veičītis, kurš ir apmēram sešas reizes tuvāk.
Un es uz tevi apvainojos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]frikadele
2005-04-11 16:20 (saite)
Kalab apvainojies? Varbut Tomam neder tads veicitis, ja vins prasa citu, ne to, kas karte? Nezinu, kalab saku Ricards. Apjuku. Smukas pudzites var iet dirst, ja sap galva un gruti ar koka kolu kokteilos sajaukt (negarso).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2005-04-11 16:38 (saite)
harijūūū, patiešām - ričija sņabis (kaut vai no kristāla glāzes dzerts) izraisa visādas pretīgas lietas. tā jau garšīgs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]frikadele
2005-04-11 16:44 (saite)
hahahaa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]astma
2005-04-11 20:17 (saite)
kuras ir tās pretīgās lietas? Es nesaprotu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2005-04-12 15:21 (saite)
piemēram, vemšanu visas nākamās dienas garumā, kas noteikti nav proprcionāla apzinīgajam reibumam

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]astma
2005-04-12 15:30 (saite)
Nu, nu. Jāsaved organisms tad kārtībā. Kaut kas tur nav tīrs. Man nav nekādas vemšanas nekad, nezinu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2005-04-12 21:39 (saite)
tālab, ka tu kopš bērnības dzer tādu nekvalitātīvo mantu, bet rīgas buržuji (un ne tikai buržuji) raduši dzert ko labāku. ričija mantai raksturīgs tas, ka dzer, dzer, dzer, neapreibsti, dzer tālāk un pamosties nākamajā rītā ar doma, ka vemsi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]astma
2005-04-13 10:42 (saite)
Kālab tu saki "ko labāku"? Kā tu zini, ka tas, kas veikalā labāks? Man, piemēram, no veikala alkoholiem nākamajā dienā ir slikti, bet no ritvara - nekā.
Man pa īstam sākumā arī galīgi negāja pie sirds ritvara šņabis, bet pieradu ar laiku. Negāja pie sirds, jo negaršīgs. Bet uz organismu atstāj labākas pēdas tomēr.
Vajag dzert uzmanīgāk, ha!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2005-04-13 15:30 (saite)
ritvara šņabis ir visai garšīgs. no tā, kas ir veikalā, nav tā, ka gribās tikai vemt un izslēgties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]astma
2005-04-15 10:18 (saite)
tas tomēr, bļe, ir atkarīgs no organisma! Zinu ļaudis, kuri tendēti uz vemšanu un izslēgšanos, savukārt, citiem, man piemēram, nekas ļauns nenotiek. Efekts labāks kā oriģinālajam šņābim. Vispār esmu apvainojies uz tevi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]astma
2005-04-11 20:16 (saite)
Veičītis kartē parādījās tikai pēc tava komentārā, tātad toms nezināja, ka tāds vispār pastāv, bet tu iesaki "krokusu", jo tas ir vienīgais, kas strādā pēc vienpadsmitiem. Tu dari negodu manai pilsētai, tāpēc apvainojos.
Man, piemēram, galva vairāk sāp no alkohola, kas veikalā pirkts. Plus ričardam(hehe) ir dažādas garšiņas, kuras attiecīgi var piemeklēt pie katra atjaucamā dzēriena. ha!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]frikadele
2005-04-12 15:38 (saite)
Neviens tacu nepiemekle snabi atjaucamajam dzerienam. Ja grib skaisti iedzert ka burzuji, tad ricarda alkohols diemzel neder. Man sap galva tikai no ricarda. Un vel visadas huinas tad kermeni sap.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]astma
2005-04-13 10:37 (saite)
hahahahah!("Neviens tacu nepiemekle snabi atjaucamajam dzerienam")
Neviens taču nemaksā latu piecdesmit par roķenes bildes nopīzdošanu. Neviens taču neliek saņķikus pežītē. Neviens taču... miljons viskautko nedara. Debils arguments tātad.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]frikadele
2005-04-15 14:26 (saite)
Debils arī salīdzinājums. Toms nav frika.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]astma
2005-04-11 11:48 (saite)
a) Takšu pakalpojumus var izsaukt pa tālruņiem 3488888("Vārtāja"), 3407000("Livonija Taxi"), 3422222("Taxi liepāja"), 3481111("Taxi"), 3421111("Vecliepāja"). Manuprāt, izmaksas uz kilometrāžu ir aptuveni līdzīgas izmaksām galvaspilsētā, bet par to braucamie gabali ir daudz mazāki. Ja nesauc takšus pa tālruni, bet gan sameklē to pulcēšanās vietu, tad par apmēram Ls 1.50-2.00 var aizbraukt praktiski visur(liepājas robežās).

b) Vistuvāk balles norises vietai ir viesnīca "amrita", bet tur lētākais numurs ir 40Ls. Par 7Ls no cilvēka var uzturēties viesnīcā "Līva" - tas ir pašā centrā(no balles vietas apmēram kilomters ejams, varbūt nedaudz mazāk). Tad ir vēl viena viesnīca uz brīvības ielas, tā ir tuvāk, šķiet arī lētāka, bet par to nekur nevar uzzināt. Nu, es vismaz pa ātro informāciju izsist nevarēju.

c) Tuvākais diennakts veikals, kam parasti piejāt likumus ir uz rīgas ielas:


d)karosta. tālu jāiet, sasodīti bīstams rajons, bet tur ir viskaut kas inčīgs, atbilst tevis minētajām prasībām.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]astma
2005-04-11 12:29 (saite)
jā, un būtu labi, ja tu varētu nosaukt uz balli nākošo cilvēku vārdus un uzvārdus, jo man tur tāds sarakstiņš taisās, un ballēties varēs tikt tikai tie, kas būs iekļauti lielajā sarakstā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ny
2005-04-11 13:41 (saite)
hmmm...
Paldies - shitas patieshaam ir laba tuurisma celjvezha liimenja info. Par vaardiem un uzvaardiem nebeedaa - viss noskanjots un saskanjots, galu galaa diez vai taa buus, ka jubilaare ja nu ievajadzeesies, ierodoties veeju pilseetaa, fiksi nevarees veel paaris piemirstus vaardus uzvaardus uzshnjaakt saraksta lejas daljaa. Jo ja nevarees, tad kaut kas ar organizaaciju ir nedaudz pashkjidri! :)
Frika - domaajams, ka mees buusim tieshi uz teaatra laiku. Are you in the game?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]astma
2005-04-11 14:41 (saite)
Droši vien, ka tos vārdus varēs kaut kā beigu beigās uzšņākt. Saraksta mērķis principā ir panākt nevēlamo viesu palikšanu ārpus balles telpām(pieļauju, ka tādu viesu(nevēlamo) skaits varētu būt visai nemazs, jo liepājā jau kādas pāris nedēļas klīst vārds par lielo balli(kas priekš liepājas nemaz nav bieža parādība(lielās balles)), un, ja kāds man labi pazīstams, bet tomēr nevēlams viesis gribēs nākt paballēties un teiks: "Nu, davai, harij, ielaid mani iekšā!", man kaut kā neērti atteikt(esmu kautrīgs). Ja būtu elīnas dzimumdiena vien, tad varētu attaisnoties ar to, ka "elīna negrib tevi te redzēt", bet (varbūt nebūsi dzirdējis) arī es esmu jubilārs, tāpēc man tā grūtāk būs darīt šādus trikus. Bet es domāju, ka uz galvaspilsētas viesiem var izdarīt nelielu izņēmumu.
Tā kā esmu ļoti izsalcis, tad varbūt izteicos nesaprotamā veidā, bet ceru, ka tev viss tapa skaidrs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ny
2005-04-11 13:43 (saite)
karosta, karosta... par to ir daudz kas dzirdeets. Vai tieshaam nav kaada plashi nezinaama vieta kur vaards "chill" realizeejams fantastiskos apmeeros? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]astma
2005-04-11 14:41 (saite)
kā jau teicu - karosta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]astma
2005-04-11 14:43 (saite)
Jā un vēl, cikos kungi plāno ierasties brīvības ielā 39(jo cik sapratu pirms tam jums jābūt fonteinā)? Tā, lai var saplānot mākslinieku uzstāšanās grafiku kaut cik.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ny
2005-04-11 18:18 (saite)
Kungi (lielaakaa vai mazaakaa meeraa) Fontainu tomeer iekaros maijaa. Izbraucam no big city 12:00 (znachit 14:00 tochna)! :)
ar eeshanaam, essential mix baudiishanaam un briivdienu svaigaa gaisa baudiishanu (njemot veeraa, ka Frikai jaapaspeej uz tejeaatri), 18:00 buusim klaat tochna.
Plaans vareetu buut shaads:
a) ievedam Tev tehniku
b) iechekojamies hotelii
c) uztaisam 10 minuushu garu Liepaajas sightseeing tuuri, lai ir ko peec tam pastaastiit mammaam
d) nopeerkam taa vietaa, kas izdzerts, kaut ko jaunu
e) ierodamies ballee 45 minuutes veelaak, kaa pieteikts buut (znachit ar POMPU)
f) saakam boheemiskas izdariibas backsteidzhaa (mjaa, varbuut sho Tev kaads aizmirsa pateikt, bet :) mjaa... tur noteikti ir backsteidzhsh un tur noteikti vakara lielaako dalju buusim arii mees!)
g) esam gatavi dejas organizeet liidz peedeejam viesim, taapeec programmas plaanoshanaa ieteicams muus nenovietot vakara saakumaa. Ja iespeejams, buutu jauki, ja performances tiktu iedaliitas uz 23:00, 01:00 un 03:00 jeb taa kaut kaa.
h) tochna nezinaaju, ka arii Tev ir big birthday! Suminaats! :)
i) Mana dj seta laikaa ir kategoriski aizliegts fotograafeet skatuvi :) (taatad arii visus shii seta daliibniekus)! Sho luudzu iekljaut arii pasaakuma programmaa, ja taada tiks izsuutiita! Atminjaam piegaadaasim veelaak oficiaalu foto!
j) klau, kaa tur buus ar cd iekaartaam uz vietas?
k) pagaidaam viss

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]astma
2005-04-11 21:43 (saite)
a) "ievedam Tev tehniku" - kāda īsti ir tehnika? Kādas tieši lietiņas, un ar ko(kādiem vadiņiem) slēdzamas klāt pārējai sistēmai?
e) 45 minūtes pēc tā brīža, kad kādam no jums jau jādara sava programmiņa, jeb 45 minūtes pēc balles sākuma?
f) beiksteidžs visticamāk būs jādala ar muzikālo apvienību dalībniekiem, kuri visticamāk būs visai kuplā skaitā. Var gadīties, ka būs atsevišķs beksteidžs.
g) Cik ilgi ilgst viena performance?
h) paldies, jā, bet mana jubileja sākas tieši 17. aprīlī, tākā droši vien varēsi sumināt vēlreiz(tas ir tavs pienākums).
i) Kā tu domā, lai es panāku to? Tā ir parasta dzimumdienas balle, nekas vairāk. Es nevaru solīties, ka kāds piedzēries idiots, piemēram, ar savu aparātu nepaspēj nozibsnīt tava priekšnesuma laikā. Protams, varu izlikt paziņojumus. Tas attiecas tikai uz tavu setu, vai arī uz pārējo vīru?
j) Ar cd iekārtām uz vietas nebūs nekā. Dators vienīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ny
2005-04-11 23:24 (saite)
a) 2 vinilu atskanjotaaji + 2 cd atskanjotaaji. +pults. No kuras naaks aaraa normaals banaans, tipa vajadziigs vads 2 - 2. Garsh. Lai no skatuves to vareetu aizvilkt liidz Tavai lielajai koncerta pultij! Clear? To vadu dabuu Tu, jo mums taada nebuus, preciizaak nevaram runaat par buus/nebuus, ja nezinaam, cik taalu tas viss no Tavas pults atrodas. Prieksh visiem shiem verkjiem vajadziigs galds un pagarinaataajs vismaz ar 5aam rozeteem.
e) Tu esi fantastisks. :) Nee, no balles saakuma! Mees esam ljoti slaveni ar visa nokaveeshanu! :)) (pat darba, bet ne dj setu)
f) par atsevishkju backsteidzu Tu tiksi iecelts muusu zelta sarakstaa un turpmaak, kad vien sanaaks, vareesi Riigaa muusu pasaakumos balleeties uz nebeedu! Pat ja sanaaks buut kopaa ar muzikaalo apvieniibu cilveekiem, arii nekas! Vieniigi ir dazhas apvieniibas, kas kaadam no mums labpraat sadotu pa tauri, tachu pieljauju, ka neviena no taam tur nebuus.
g) nu taa kaa bijaam runaajushi uz minuuteem 60, ja nemaldos? :) Nevar buut, ka Tev bez mums veel ir 10 grupas un 60 sveiceeji, kas teiks savu vaardu! Taa kaa vajadziibas gadiijumaa, buus pakjeerusies liidzi rezerviite ljauzhu dancinaashanai. Muusu daavana gan Tev, gan Erbei ir muusu paarcilveeciskaa Dance Commander speeka ekspluateeshana peec sirds patikas
i) :)) Tu visu njem tik nopietni!!! You're so great, really. Lai zibsnii, ja nav kauns. Bet ja gadiijienaa programma tiek izsuutiita, tad pie TG+LC pieraksti - fotograafeet aizliegts! ;)
Ja nee... :)) Gan jau paardziivosim!
j) datoru gan jau ka nevajadzees! :) Vieniigi moshka Tev ir kaada laba gonku speele?

Hari, piedod manu uzjautrinosho garstaavokli un dzilju necienjas izraadiishanu ruupiigajai organizeeshanai. Tici man, tur nav ko njemt pie sirds! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(Nodzēsts puksts)

[info]pika
2005-04-11 23:42 (saite)
Jā, jā Harij, "pie velna, pie velna"!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]astma
2005-04-11 23:52 (saite)
āā, bļe, neiedomājos. Piedod. Tagad, protams, viss skaidrs.
(nokautrējos)
Par to es tev kādu augli iedošu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ny
2005-04-12 23:52 (saite)
a) ljoti normaals galds, blje! :) nu kaa lai es Tev uz to atbildu? 2 atskanjotaaji, 2 mazi cd speelmanji un maza pults tur jaanovieto!
g) jaa, harij! Iistiem viiriem jaadzer, bet ar meeru! :) 6 grupas + 3 dj fantastiski! Saliec tad muus nevis vienaa laidaa, bet moshka ik peec 2 grupaam! Ko saki?
i) ideja par 2.50 man patiik. Par lapinjaam. Vienu, taa kaa rakstiiji, otru ar tekstu "TG nevienu nedriikst fotograafeet. Sods - neizbeegams"! Ja vien vienojamies, ka neviens nekaadu sodu nesanjems, bet tas netiek teikts.
un es izdzeesu Tavu atbildi jo manu uzvaardu posteet sheit nebuutu ieteicams!
j) mazi cd aparaatinji, shkjiet, buus 2!
Bet vispaar jau nezinu kur otru lai izrauj! :) Bet gan jau, gan jau...
un dziesmas veel radiisies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]astma
2005-04-13 10:48 (saite)
a)Labi, izvēlēšos galdu pēc savas gaumes(visticamāk kādu no tiem, kas tur uz vietas ir pieejams).
g)okej, mazais, ik pēc divām grupām. Pēdējam tad būs jāgriež līdz beigām, ha! Tad pasaki, lūdzams, kādā kārtībā jūs vēlētos spēlēt. Derēs ar burtiņiem pirmajiem arī. Atvainojos par to uzvārdu, turpmāk būšu uzmanīgāks.
i)Uz lapiņām tak vismaz drīkstēs uzvārdu rakstīt? Bildi arīdzan pielikšu, lai zin. ja?
j)Tātad es drīkstēšu izmantot jūsu cd aparātiņus, ja?

gaidu dziesmas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ny
2005-04-14 00:47 (saite)
a) dari taa!
b) KD naak pirmais, tad TG + LC, tad KV. Visbeidzot, beidzamais speelee stundu, bet peec vinja programmaa ieraksti - Vakara sesijas ALL-STAR line-up feat. Dj Sharms! :))
i) uz lapinjaam logjiski visu kaut ko var rakstiit. Pieliec bildes cik vien veelies. Bet njem no draugiem.lv
j) ja buusi uzmaniigs, tad noteikti!

gaidi un smaidi, nupat vienam balles viesim, kas bija satraucies par to, ka nevar saprast pie kaa buus jaadejo, iegalvoju, ka personiigo disku liidzi njemshana nav nepiecieshama, jo gatavojamies to kultuuras namu paarveerst iistaa ellee. Ceru, ka skanjas skaljums to pieljaus!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]astma
2005-04-14 01:03 (saite)
Ceru, ka man patīk ellē(neesmu bijis).
Tumbiņu jauda būs 250W. Divas tumbiņas. Būs gana labi? Zāle gan paliela.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ny
2005-04-14 10:59 (saite)
vispaar jau tas diezgan maz ir... :)) Lai elli sariikotu! Bet, shkjiet, ka citas iespeejas jau Tev nav! visiem buus Tuvu pie tumbaam jaatrodas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]astma
2005-04-15 10:16 (saite)
a tādu maziņu, maziņu ellīti?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ny
2005-04-15 12:46 (saite)
Taada mazinja, mazinja elliite buus! :) Ar visaadiem blje ekskluziiviem gabaliem! :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sveetaa_seeta
2005-04-11 16:39 (saite)
nepagāja ne 48 stundas, un esmu izlēmusi - nē.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?