ny ([info]ny) rakstīja,
a) 2 vinilu atskanjotaaji + 2 cd atskanjotaaji. +pults. No kuras naaks aaraa normaals banaans, tipa vajadziigs vads 2 - 2. Garsh. Lai no skatuves to vareetu aizvilkt liidz Tavai lielajai koncerta pultij! Clear? To vadu dabuu Tu, jo mums taada nebuus, preciizaak nevaram runaat par buus/nebuus, ja nezinaam, cik taalu tas viss no Tavas pults atrodas. Prieksh visiem shiem verkjiem vajadziigs galds un pagarinaataajs vismaz ar 5aam rozeteem.
e) Tu esi fantastisks. :) Nee, no balles saakuma! Mees esam ljoti slaveni ar visa nokaveeshanu! :)) (pat darba, bet ne dj setu)
f) par atsevishkju backsteidzu Tu tiksi iecelts muusu zelta sarakstaa un turpmaak, kad vien sanaaks, vareesi Riigaa muusu pasaakumos balleeties uz nebeedu! Pat ja sanaaks buut kopaa ar muzikaalo apvieniibu cilveekiem, arii nekas! Vieniigi ir dazhas apvieniibas, kas kaadam no mums labpraat sadotu pa tauri, tachu pieljauju, ka neviena no taam tur nebuus.
g) nu taa kaa bijaam runaajushi uz minuuteem 60, ja nemaldos? :) Nevar buut, ka Tev bez mums veel ir 10 grupas un 60 sveiceeji, kas teiks savu vaardu! Taa kaa vajadziibas gadiijumaa, buus pakjeerusies liidzi rezerviite ljauzhu dancinaashanai. Muusu daavana gan Tev, gan Erbei ir muusu paarcilveeciskaa Dance Commander speeka ekspluateeshana peec sirds patikas
i) :)) Tu visu njem tik nopietni!!! You're so great, really. Lai zibsnii, ja nav kauns. Bet ja gadiijienaa programma tiek izsuutiita, tad pie TG+LC pieraksti - fotograafeet aizliegts! ;)
Ja nee... :)) Gan jau paardziivosim!
j) datoru gan jau ka nevajadzees! :) Vieniigi moshka Tev ir kaada laba gonku speele?

Hari, piedod manu uzjautrinosho garstaavokli un dzilju necienjas izraadiishanu ruupiigajai organizeeshanai. Tici man, tur nav ko njemt pie sirds! :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?