nxn ([info]nxn) rakstīja,
@ 2012-01-22 21:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ai, vasara vēl tālu!
mans šodienas atklājums ir našķis no mikrenes- bļodiņā sagriezta francju baltmaizīte, pa virsu sagriezti āboli, dekoratīvi pārlikti ar sviesta piciņām un bagātīgi pārkaisīti ar cukuru un pārlieti ar saldo krējumu. 4 minūtes uz maksimāliem aborotiem un laime pilnīga :)

kaut kad nākamnedēļ saņemšos un iepostēšu MAS testa rezultātus :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]auksts_entelekt
2012-01-22 22:45 (saite)
es šitā līdzīgi taisu slinķu plātsmaizi. Baltmaizi parasto sagriež šķēlēs vulgaris, apgriež garoziņu, kārto cīši cīši, vienu otrai blakus uz cepešpannas (pirms tam, ja maize nav pirmā svaiguma, var nedaudz pamērcēt pienā) uz tā virsū skābo krejumu, tad sagrieztas ābolu šķēles, tad atkal nedaudz krejuma un visam pa virsu daudz cukura un kanēļa. Cepeškrāsnī min 15 - 20 un plātsmaize gatava:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nxn
2012-01-22 22:49 (saite)
jā, bet mikrenā iet daaaaaaaaaaaaaaaaaaaudz ātrāk!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?