nxn ([info]nxn) rakstīja,
@ 2008-01-01 13:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jaunais
tā ir, kad Jauno sagaida bez alkohola (atturībnieki sasodītie...)- šodien nav miera, pagulēt ar vairs nevar. dārgais sūt, es plosos pa virtuvi- mēģinu izvārīt skābu kapostu zupu un noštovēt kāpostus (mēs vispār sakām "sutināti kaposti") no Vācijā pieejamām izejvielām. a ne te kāposti tie saldskābi kraukšķīgie, ne medniekdesiņas garšīgās (mans ātrais zupas varijants).
un tie štovētie kaposti- to es vispār pirmo reizi mūžā. tāpēc viss mazās porcijās, lai nav žēl mest ārā.
tad es vēl domāju pīrāgus cept un vakarā pie kāpostiem (ja sanāks) kartupeļu biezeni.

vot, tāda īsa ackaite, kā man iesācies šis gads!

ēēēē... a te vispār kāc i a?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]anneke
2008-01-01 23:53 (saite)
Es kāpostus pirku Reālā. Parastos - kāposti un sāls, nekādu kadiķogu, etiķa un sazinkādu citu brīnumu. Relatīvi skābi, vajadzēja krietni vairāk cukura nekā citkārt, jāsautē arī bija krietni ilgāk (kopā kādas 4 līdz 5 stundas sautēju, līdz dabūju laukā sīkstumu).

Galvenais āķis ir nomazgāt un pielikt pietiekami daudz taukas gaļas, pārējo paveic cepeškrāsns.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?