05 August 2016 @ 10:43 am
 
Es parasti ignorēju visus šos strīdus un kautiņus, bet Latvijas Institūts, saredzot aiz kritikas kaut kādu slēptu motivāciju, citu valstu intereses - tas, man šķiet, ir par daudz.
"Latvian Institute ‏@LatviaInstitute:
@curiha Jūs spriežat pēc pašizlases auditorijas viedokļa, kas darbojas viņiem vien zināmu mērķu vadīti, un ne vienmēr Latvijas interesēs.
[..]Latvian Institute ‏@LatviaInstitute:
@curiha Vai kritizējot šos pūliņus Jūs sperat soli, lai parādītu Latviju kā atvērtu tiem, kas grib atgriezties? Motivācija ir nesaprotama."
https://twitter.com/LatviaInstitute/status/760805298223325184
 
 
( Post a new comment )
[info]dzeina on August 5th, 2016 - 12:46 pm
beigās vispār sāks BigPharma vainot :)
(Reply) (Thread) (Link)
Shelly[info]shelly on August 5th, 2016 - 12:55 pm
Lūk, vajag viņiem to ieteikt!
(Reply) (Parent) (Link)
jauna un kaislīga[info]nrk on August 5th, 2016 - 01:07 pm
Viņi, droši vien, tic šiem klaigātājiem - par slēptām interesēm, naudu, tajā pašā Rigvir lietā. Un kaut kā pieņēmuši par normu, ka aiz jebkuras kritikas, atšķirīga viedokļa, ir konspirācija. Brr.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]unpy on August 5th, 2016 - 01:08 pm
Tur neko, cilvēki dalās divās lielās kategorijās:

1.Tie, kuri, ja uzražo vai notirgo pēdējo mēslu, to labi apzinās un klusē mutautiņā.
2.Tie, kuri, ja uzražo vai notirgo pēdējo mēslu, to nesaprot savas nekompetences dēļ, tā vietā ir tik ļoti lepni par padarīto kā galīgi mazs bērns, kurš pirmo reizi pats kaut radījis, uz poda sēžot.
(Reply) (Link)
(Anonymous) on August 5th, 2016 - 02:08 pm
Es domāju, ka LI vienkārši vajadzētu nomainīt vadību. Vai vismaz to, kas apsaimnieko iestādes oficiālo twitter kontu. Nu, sorry, nevar iestāde iesaistīties diskusijās ar kaut kādu PMSainu reakciju. Turklāt vēl iestāde, kas veido valsts tēlu.
Turklāt vai tiešām nevar vienreiz pieaugt un elementāri atzīt ķļūdas. Iestādēm un amatpersonām, kas nespēj atzīt kļūdas un kas spītīgi mēģina iestāstīt, ka melns ir balts, lai tur velns pa stenderi, nav iespējams uzticēties, nav pārliecības, ka viņas vispār ir spējīgas uz kaut kādu elementāru savu darbību un neveiksmju analīzi un mācīšanos no kļūdām un neveiksmēm.
(Reply) (Link)