28 September 2015 @ 09:09 pm
Omlete ir so overreited  
Vai jūs poučējat olas?

Kad es pirmo reizi TV šovā redzēju, kā meitenes lēni vārīja olas, - nevar teikt es smējos, bet es biju vieglā šokā. Olas? Stundu? Pasniegt viegli trīcošu galertu? Bet šovā tās novērtēja visaugstāk, un citi turpināja tādas gatavot. Un vienā no Dinner in the Sky es arī ēdu tādu lēni vārītu. Es varētu tādu atkārtot.

Bet pirms skriet pirkt termometru un stāvēt pie katla, es poučēju olas, kas labi nāk pie paceptiem dārzeņiem. Es gan bez etiķa un visādiem smalkumiem, plunkš ūdens virpulī un viss. Nesanāk perfekti, bet allinall man patīk.

Kas vēl? Šodien novingrojos līdz pilnīgam besim, pārsvīdu jēgu, nogura pat acu āboli. Sen nebija tik grūti. Rīt jāatslogojas.
 
 
( Post a new comment )
puasōns[info]anonymous on September 28th, 2015 - 09:32 pm
Nu, stundu jau tur nekādu nevajag. Un arī virpuļus un etiķus. Galvenais lai ļoti mierīgi ūdens vārās, bez lieliem burbuļiem. Un tad roku veiklība - ļoti izmanīgi, bet tomēr veikli viņu ielaist tai ūdenī iekšā.
(Reply) (Thread) (Link)
jauna un kaislīga[info]nrk on September 28th, 2015 - 09:35 pm
Stundu vai tuvu tam vajag tām lēni vārītajām, 50 vai 60 grādos. Un tad izdrebināt no mizas.

Pie poučētajām ir aizdomas, ka man ūdens temperatūra par zemu. Mēģināšu vēl.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
blond[info]blond on September 29th, 2015 - 12:00 am
Izdrebināt no mizas?! Viņas poučē ar visu čaumalu? Tad tas galīgi nav tas pats, kas benedikta olas?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
jauna un kaislīga[info]nrk on September 29th, 2015 - 12:04 am
Lēni vāra ar visu mizu. To stundu. Poučē bez, ātri.
Līdz lēnvārīšanai neesmu tikusi.
(Reply) (Parent) (Link)
jauna un kaislīga[info]nrk on September 29th, 2015 - 10:29 am
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
blond[info]blond on September 29th, 2015 - 10:33 am
Paldies:)
(Reply) (Parent) (Link)
François Pignon[info]pinjons on September 28th, 2015 - 11:48 pm
Es ēdiena gatavošanai parasti nemēdzu tērēt tik daudz laika. Ja nu vienīgi kādā no tām retajām reizēm kad vāru zupas.
(Reply) (Link)