noranora ([info]noranora) rakstīja,
@ 2016-06-02 09:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Zvani vs Zvani
Sajutos kā tāds Latvijas rokenrola pelēkais kardināls. Viens pārsūtīts meils, viena ierēkšana skype un tagad varu ērti atgāzties krēslā un izbaudīt sava darba augļus. :) Zvani vs Zvani


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzeina
2016-06-02 09:38 (saite)
A kas ir tie otri Zvani? Google man tā arī nepalīdzēja.

(Atbildēt uz šo)


[info]rasbainieks
2016-06-02 11:47 (saite)
nu labi, vājš tāds skandāliņš pagaidām, bet es tā saprotu, ka cerība ir uz uldīti vēl. tas jauno zvanu varonis gan tāds iedomīgs nāpslis, "vai jūs vispār zināt, kas ir jelgava94", lol, "šaubos, ka esat dzirdējuši par tādu inokentiju mārplu", aaaaa

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]noranora
2016-06-02 11:50 (saite)
ho, ho, ho – šo es nezināju :) Bet šodien Dace Volfa izpaltījusi ILY Records relīzīti ar ekspertu viedokļiem. Kaimiņportāls pat nopublicējis :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2016-06-02 12:00 (saite)
jā, aplūkoju relīzi kaimiņportālā, priekš cepeša par vienpusīgu (ok, ja tā ir ily relīze, tad var saprast, kāpēc, bet lasītājs jau to nezina)

lai tev nav jāiet meklēt tajos desmitos komentu pie cepeša avota "kā jums šķiet, vai ir godīgi saukt grupu manas grupas vārdā", iekopēju tev te (brīdinu, very much facepalm):

Sveiciens, Kristap .
Gribētos zināt Jūsu domas par to, cik godīgi ir tas, kad kāda grupa izmanto nosaukumu “Zvani”....
Kāpēc gan nevarētu būt grupas “ Ar klaunu uz tilta”, “Lielais Notikums”, “Lampas un zvaigznes”, Spēks no tētiem”, “Spoku koks”, “Jelgava’94”, “Melanholiskais valsis”??! (Varētu turpināt bezgalīgi....) Cik tad brīvi ir šie nosaukumi? (Ja Jūs vispār apjēdzat, kas šie ir par nosaukumiem...)
Diemžēl Jums nav pat ienācis prātā painteresēties, vai šo nosaukumu var tā ņemt un lietot! Ņemot vērā to, ka tobrīd, kad Jūs to izvēlējāties, dzīvi bija abi šī darba autori. Tagad, par nožēlu, tikai viens.
Tātad, ja mēs būtu zinājuši par grupu ar šādu nosaukumu, mēs būtu kaut kā vienojušies . Bet visticamāk, diezin vai Jums būtu šāds nosaukums. Un tas notiktu latviskā vīzē. Bez publiskas gānīšanās un zākāšanās komjauniešu garā... Nav jau tā, ka mē nezinātu rokgrupas Latvijā. Bet par šādu, citējot M. Mīlgrāvi vai arī kādu no Jums pašiem, ”Latvijas spēcīgākās rokgrupas “ esamību, nu nekas nav dzirdēts. Pat mātē Googlē ir sarežģīti atrast informāciju. Turklāt Jūsu publiskā uzstāšanā neatbrīvo no atbildības, bet vēl vairāk sarežģī Jūsu situāciju...
Ir “Skyforger”, ir “Rūsa”, ir “Zig Zag”, ir “Inokentijs Mārpls”, “Colt”, Symbolic”, “NSRD”, “Sīpoli”, “Vecās Mājas”, “Pērkons” , “Opus Pro” ,”Linga”, “Monro”, un vēl un vēl un vēl.......... Bet Latvijas spēcīgākā rokgrupa......... ar nosaukumu "Zvani" !!!
Šubos, vai kaut pusi no šeit nosauktajiem zināt, bet ja ņem vērā Jūsu attieksmi un izteicienus par Latvijas roka aizsācējiem, tiem, kas mūsu tautai ir varējuši dot cerību, drosmi, darījuši stiprus savā garā, iedvesmojuši, iemācījuši būt nelokāmiem!!! Un ir tādi, kas to dara joprojām. Un nav jau runa tikai par “Līviem“. Ņemot vērā Jūsu varējumu un devumu, kā Latvijas spēcīgākajai rokgrupai, šāda izturēšanās ir vairāk nekā necienīga un zemiska.
Skatoties uz visu augstākminēto, skaidrs ir viens.... Mums nekāds dialogs nav iespējams. Tieciet paši ar sevi galā.....

r/a ZVANI

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2016-06-02 16:18 (saite)
visi jūs esat dauņi

(Atbildēt uz šo)


[info]elina
2016-06-13 22:58 (saite)
par to dziesmu - visas atgādina. visas! :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?