una chica mala ([info]noamii) rakstīja,
@ 2006-05-02 22:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Elefante - Sabor A Chocolate

Teļa Gaļa Ķiploku Mērcītē
Vegāni un veģetārieši, kas zīdī veselīgus bērnus pusotra gada garumā, un gaļēdāji ar diviem kuņģiem dīraja viens otram ādu, pat es kā diletants pseidovegāns pieslējos pirmajam flangam, un, sirdīgi vicinot rokas, gānīju gaļas rūpniecību, it kā man tas patiesi liegtu naktīs saldi čučēt vai siekaloties ap vistas fileju Ķīnas saldskābajā mērcē. Visi izkāvās tā, ka spalvas pa gaisu, pa laikam nonākot līdz tik absurdiem spriedelējumiem, kā salātlapu dvēsele vai Endzelīna saistība ar ajūrvēdu un veģetārismu.
Diemžēl atkal par sabiedrisko. Kāds vīrs tramvajā izvēlējās vietu man blakām, lai tur tiku veikta viņa rīta toilette, un, sarullējis biļetīti irbulīša formā, tīrīja sev ausis. Nekad nebiju iedomājusies, ka no viena cilvēka var vienā stiepienā izvilkt ko tik milzum lielu un oranžu, un brokastu karstmaizes man sagriezās vēderā kā zeķes centifūgas režīmā, bet Nehigiēnikss apmierināti krekšķēja, nenojauzdams, ka sabojājis man apetīti tā, ka šodien negribu vairs nedz gaļu mērcītē, nedz sojas pupiņas. Laiks pievērsties mācībām. Jā, nožēlojami, es jau vairāku mēnešu garumā iesniedzu failus, kas rakstīti Notepadā, taču vakar padzirdēju, ka ir MS Office un gaidu, kad beidzot atnāks[info]raisha un mūs iepazīstinās.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]guntrinna
2006-05-02 23:28 (saite)
fui! fui! fuuuuuuuuuui!

(Atbildēt uz šo)


[info]zanii
2006-05-04 00:22 (saite)
Atkal ar Tevi notiek kaut kas ekstraordinārs sabiedriskajā transportā:D Es profilaksei jau laikus sagādāju sev kādu lasāmvielu:) citādi var sabojāties ne tikai apetīte.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]noamii
2006-05-04 10:34 (saite)
Es sabiedriskajā principā nespēju neko palasīt. Tik dažreiz, kad ļoti ļoti vajag, pirms semināra. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?